Scudo Sports

istanbul eskihisar topçular yalova çınarcık teşvikyie erikli şelalesi.

@samet_özdemir

hay allah şimdi yakaladın gene gitar muhabbetini ne edek yapak bi günde
ama bi evde toplanak yahu ...
dışarda çalamayız artık kış geldi ...

Scudo
@samet_özdemir

evet evet bir an önce organize edilmeli bu:in: :)

@çağrı kolçak

çağrı..the wall un türkçe versiyonunu sana çalacağım..bakalım beğenecekmisin ..
bir gün samet organizasyon yapar bi evde toplanırız evde çalarım yalnız samet bana gelmesi lazım araba şart gitarın kılıfı yok gitarda ağbimin pahalı bi alet ...
neyse bi evde toplanalım derim bi güzel resimler çeker ondan sonrada buraya koyarız dö la gitar parti olur...

:in: :in: :D :D

@serhat fırat

serhat dost teşekkürler
bu hafta sonu bu kartepede ben ne olacam bakalım gedeyoz cehenneme
suadiye rampalarını iki kez aldığım halde gene tırsıyorum ordan maşukiyeden çıkış kolayda ama suadiye ölümün adresi...
neyse başa gelen çekilir ....

ya caddebostan sahil neyimize yetmiyor hava soğukmuş bisikletcilere soğuk ne yapar :) buz gibi havada pedal basıyoruz gitar çalıp müzik söylesek nolur sanki :)

@samet_özdemir

soğukta eller çalışmıyor samet çalmak zorlaşmakta ...
valla bi ev olursa daha iyi olur ....

hmmm ev tutalım yani :) abi bostancı gösteri merkezine ne dersin :) hem parada kazanmış oluruz yaşlı kurt kudret kurtçebe sizofren albümüyle ve tüm parçalarıyla bostancıda hatta yaşar kurt falan herkezi toparız :) ordan kazandığımız parayla bi karbon yol bitanede mtb alırız :)

@samet_özdemir

valla iyi fikir ben bu işe bak soyunurum ...soyunurumda ..
yalnız bostancı gösteri merkezi için koşturacak bu arada yaşar kurtu bağlayacak bi adam olursa ki yaşarı tanırım birlikte sahne alırız ama o yanaşırmı bilemem daha önce beni iki kez çağırdı yaşar dost onla karşıda rock cafede bir adet konser patlattık gitarı mükemmeldi onun gitarı ile çaldım acaip bi alet elektro akustik gitar birde kadıköyde bir cafede bi araya geldik gene onun gitarı ile çaldım benim elimde onunki kadar güzel gitar yok ağbimin gitarı güzel fakat işe yaramaz konser için ideal değil yaşar bu aralar nerede bilmiyorum kayboldu gitti daha doğrusu ben o camiadan koptum maraton bisikletçisi olunca müzik bitti ..
senin anlayacağın gene biz bize olurda dışarda olmaz bir de açıkçası dışarda çalmayı sevmiyorum ...
ama bi arkadaşın evi olabilir......

çok güzel bir gezi olmuş oldukça zor bir parkur. arkadaşlarla zaman zaman yaya olarak kamp yapmaya gittiğimiz bir yer. bisiklet ile denemeyi düşünmeye başladım :) paylaşım için teşekkürler..

teşekkürler bence bisikletle gidin yaya olarak ölüm oraya tırmanmak :) biz giderken 2 kişi gidiyordu kamp çantalarıyla dönüşte göremedik onları yanlız :)

video için teşekkürler.. 29 ekime bilet bakıyorum havalar iyice soğumadan gitmek gerek :)

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar:) Birol um geçmiş olsun:)

@samet_özdemir

Samet ellerine sağlık;) iyiki almışsın kamerayı. Bir kaç çekimden sonra daha güzellerini yakalarız. Çınarcık inişinde Özgür arkamdan gelmiş. "Abi bilerek mi yaptın" dedi. Tozu dumana katmışım keşke onu çekebilseydik :)

kamera acemiliğimize geldi bu sefer bidahaki turlarda daha iyi videolar çıkacaktır umarım ;) çınarcık video sunu bu akşam yüklicem bi aksilik çıkmazsa oda çok güzel oldu kalabalık bi iniş var baya güzel.

Geri