Scudo Sports

İstanbul-Çanakkale Yol arkadaşı

@dursundoganay

istanbuldan ç.kaleye varışımız 2 gün sürecek

@Sefa.N

bende bir süre çanakkale de yaşadım bendeki yeri de ayrıdır çkalenin :) dediğiniz uygulamayı bir inceleyeyim turdan önce buradan linki gönderirim :)

@Mervan T.

Temmuzdan önce birlikte yapacağımız antrenmanlara başlayalım demiştim diye hatırlıyorum.Tur tarihi ağustos ya da eylül ayı içerisinde olacak

Scudo
Yenikapıdan ilk feribotla bandırmaya geçtikten sonra pedallayıp ardından 1 gece çadırda konaklayarak Ç.kaleye ulaşmak. :) senin son durum nedir geliyormusun :D

@baris34ince

İlk rotaya ne oldu :) Valla söz vermiyeyim ama gelmek istiyorum gerçekten.Tarih oldukça önemli benim için ama.

yanlız pedallamak zorunda kalma ihtimalim olduğu için bu rota daha güvenli diye tercih bu :) Tarih olarak sadece ramazandan sonra olduğu önemli, çünkü benim için pek bir önemi yok hangi tarihte çıkılacağının farketmez yani

bu tür yazıları gördükçe üzülmüyor değilim yol bisikletinin dezavantajını yaşıyorum diye..çadır konaklamalı turlar için bisikletim uygun değil ama eylül ayı içerisinde bende çadırsız konaklama ayrıntılarını çözüp bisikletimle istanbul çanakkale düşünmüyor değilim :(

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Aslında rota üzerinde çadırsız konaklanabilecek uygun yerler var, ya da bir tek matınız olsa eylül sıcağı için konaklarken yeterli olur diye düşünüyorum çünkü çadırım 3 kişilik :D

Çadır-bagaj alabilirsem katılabilirim. Param vardı ama yol bisikleti toplamaya karar verip kadro-maşa alınca param epey azaldı. Kalitesiz ürünler de almak istemiyorum, bakalım ne olacak.
Aslında çadırımız var ama 6 kişilik, arabayla ancak taşınıyor.

2 günlük tur için yedek iç lastik-yama seti-alyan seti-çadır-mat hariç ekstra bir şeye gerek var mı ? 2 tane energel im var, enerjim bittiğimde faydası olur. Kahvaltı, akşam yemeği, çikolata vs.. yoldan alırız. 2 günlük ve çok uzak bir tur olmadığından yedek fren-vites teli vs . de gerekmez herhalde. Unuttuğum bir şey var mı ?

@Özgür KK

Benim çadırım 3 kişilik. Yani çadırı olmayan 1 kişi daha benim çadırımda konaklayabilir. Detaylı düşünmedim aslında ama söylediklerine ilave olarak yedek zincir baklasını ekleyebilirim

@baris34ince

Yalnız pedallayacağını sanmıyorum biri çıkar herhalde ben es kaza gelemesem bile :) Bende çadırda konaklayarak tur yapmadım hiç.3 gün sürüyorsa 1 yada 2 gününü pansiyon tarzı yerlerde konaklamak daha mantıklı bence.

şu anki rotada (istanbul-bandırma-ç.kale) karar kılınırsa eğer yanlızca 1 gece çadırda konaklayacağız :)

abi bende ramazandan önce bi silivriye gidip geldim başakşehirden toplam 176 km yaptım 1 gece çadırımda kaldım benim çadırda 2 kişi rahat kalabilir tarihe göre gelebilirim diye düşünüyorum

• Beğen
Barış bey sizinle bir ara birlikte pedallayalım o halde.

Ben B.paşa da oturuyorum, sahil şeridine gelebilirim. Çadır konusunu halledeceğim gibi görünüyor, komşu da varmış :) 1 günlüğüne alabilirim sanırım. Mat da vardı zaten. Yalnızca arkaya bir bagaj bakacağım.
Ek olarak 20 yaşında İTÜ de öğrenciyim, bu yıl 1. sınıf da olacağım.

Sizinle özel mesaj ile konuşabiliriz.

@Özgür KK

Ramazan da gündüz pedallamak sizin için sorun olmazsa sahil şeridinde ortak bir noktada buluşabiliriz ben sarıyer-bahçeköy de oturuyorum.Bagaj konusunda çok sorun yaşarsanız eğer depodaki bisikletimdeki bagajı tur süreci için size verebilirim fakat v fren uyumlu yanlızca :) ufak tefek sorunların güzel planları engellemesine izin vermemek gerekir :) özelden de mesaj atıyorum size

Barış bey,
Eğer program Tekirdağ sahil yolundan olursa ve tam tarih belirlenirse Temmuz ve ağustos ayında bayram hariç her zaman katılabilirim. Performansımda bir problem olacağını zannetmiyorum. Günlük 50 km bisiklet yapıyorum ve mart ayından bu güne kadar 4.300 km yol yaptım. Benimle irtibata geçmek isterseniz, mail adresim : osman@zeyport.net ve facebook adresim (link) dir.

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
bütün arkadaşlarla ortak bir karar verdikten sonra rota hakkında sizi bilgilendiririm, iyi günler

Çadırım yok fakat kontenjan varsa, bayram sonrası gelebilirim.. Dönüşü de otobüsle yapmak benim için uygun olur. Zira çalışıyorum, Pazartesi işbaşı olur.. :)

• Beğen
@kvnccelik

Çadır konusunda bolluk var hocam sıkıntı değil o :D Otobüsle dönecek olan bir arkadaş daha var :)

Vaktiniz olduğu bir zaman birlikte pedallayalım konuşalım, görüşmek üzere :)

@baris34ince

Ortak haberleşebileceğimiz bir yerden konuşalım o zaman.Whats upp yada face üzerinden olabilir.Buradan zor olur biraz.

• Beğen
@M.FARUK

(link) facebook üzerinde irtibat kuvvetlendirelim o zaman :)

Geri