Scudo Sports

İstanbul çanakkale turu

Scudo
@Emrah GÜLEZ

Tabi en az 5 defa zirve yapmayı göze almalısın. Ve kondisyonunun sağlam olması gerekli. Geçen sene o güzergahtan gitmiştim. Her gördüğün tepe artık bu son diye diye kaç tane çıktığımı hatırlamıyorum :D

Keşke bu tur bayram harici bir hafta sonu olsaydı. kesin katılırdım.

@mersault

bayramda gidemeyecekler için daha sonrasında organize olup gidilebilinir bence.

@ceycey84 seve seve katılırım. hatta sende varım diyorsan beraber kordine olalım ? :)

@ceycey84
Ben oraya antrenman yapmaya gidiyorum gayet güzel manzarası var tabi kondüsyon meselesi haklısınız :) )

@mersault Tabiki neden olmasın. Aslında kafamdaki plan İstanbul'dan Bozcaada. Orada birkaç gün çadır kamp ve geri dönüş.

@ceycey84 özelden yazıyorum burası kirlenmesin. arkadaşlar sizede bol eğlenceler. kendinize dikkat edin :)

Kondisyonum olsaydı gelmeyi çok isterdim. Inşallah bir dahaki sefere...

Sagol kardesim bilgin icin tesekurler

1mayista bandirma biga arasını gittik ertesi günde geldik 11:00 bandırma yola çıkış akşam 18:00-18:30 arası bigaya vardık yokuş çıkmaktan iflamız kesildi (adam gibi manzarada yoktu) keza biga çanakkale arasıda bol çıkışlı bir yol bigada ağaköy ile balıklıçeşme çıkışına kadar asfalt biraz kötü ondan sonrası kaymak gibi ( yer yer güzel manzaralı yerler var) . Bandırma biga arası yeryer yol kötü bazı yerlerde yol yapım çalışmaları var. Bu kadar kısa süreli bir tur için uzun ve yorucu bir güzergah tavsiyem tegirdağdan feribota binip karabigaya geçmeniz 4 saatlik bir gemi yolculuğu kara bigabiga arasi 23 kilometre düz bir yol biga lapseki arasi 60kilometre lapseki çanakkale merke 30-35km arası kazasız sürüşler dilerim.

Valla hocam madem feribotla yolu yarilicaz ne gereyi var bisiklet surmemizin

Balikesir uzeri en guzeli bide gelmek isteyen arkadaslarimizq tekrar numarami atiyorum msj atsinlar 0535 647 52 88

Bide kimileri bisikletleri alip yola cikicaz zanne diyor yok oyle bi dava full+full ekipmanlar alicak herkez corabina kadar :)

Bayramdan sonra bir hafta sonu 2-3 günlüğüne bir tur düşünüyorum. Katılmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz

Geri