Scudo Sports

İstanbul çanakkale turu

cumali

Üye
Tepki
2
İsim
cumali soycan
Bisiklet
Bianchi
Slm beyler bayadır yapmak istedigim ama yapamadıgım bu turu bu bayram tatilinde yapmak istiyorum bayram tatiline denk getirdin çünki tatili fırsat bilik gelmek istiyecekler olur diye düşündüm bu yüzden gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçsin arefe günü yola çıkıcaz bilginize :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Scudo
@cumali Ben katilabilirim kardesim Tekirdag merkezde oturuyorum :)

Ararsan bi görüşelim :)

Katılmak isterim bende. Kaç km yol ve tam olarak plan nedir

konusa acamadigim icin soramiyorum kusura bakmayin isgal ettim. ben bisikletle istanbuldan ankaraya gitmek istiyorum ama bildigim kadariyla otobanlar bisikletlere yasak. rotayi nasil cizicem? bunun icin hangi uygulamayi kullanmam gerek?

Otoban dan değil de e5 den gitmeniz gerekiyor. Haritada D100 olan yollar olması lazim

• Beğen
Tepkiler: ZincirYagı
Screenshot_2015-06-21-00-24-38.png Screenshot_2015-06-21-00-24-38.png Rotamız hemen hemen böyle bişey feribotla bandırma ya geçilicek oradanda bisikletlerle geze geze devam edilecek yolda bizi ne beklerse artık köy içlerindende geçicez bilginize

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
Kaç gün olarak planlanıyor tur. Gerek Bandırma-Çanakkale gerek İstanbul-Tekirdağ üzerinden Çanakkale güzergahından daha önce gittim. Günler uyarsa katılmak isterim.

@guplok kardeşim tekirdag üzerinden daha önce gittigim için pek iyi manzaralar bulamadık açıkcası bu yüzden rotayı böyle ayarladık tabiki gelicek kardeşlerimiznde fikrini alıcaz irtibata geçmeniz için tel 0535 647 52 88 msj atıngörüşelim detayları

Bu ramazan bayramının arefe günü çıkmayı planlıyoruz arkadaşlar gidiş dönüş yapmayı düşünğyoruz ama kesin kararlaştırmadık gelicek olanlarında bilgisini alıcaz

Sen söyle @Gökhan Toros kardeşim ne zaman gidelim

@cumali
Bayram tatillerinde gitmeyin yeter.
Yılda iki kere uzun yol yapan, belki haftada bir trafiğe çıkan, küçük şehir dışında araba kullanmamış herkes şehirler arası yollarda oluyor.
Bayram tatillerine sıkça kaza haberi duyma nedenimiz de bu.

Öncesi ya da sonrası çıkın, ama tatil boyunca bisikletle şehirler arası yollarda olmayın derim ben.

Peki @Gökhan Toros bilgin için teşekürler ama biz bayram ziyareti için gidiyoruz gelmek isteyen arkadaşlarda buyursun gelsin
Herkez emniyetini aldıktan sonra bi sıkıntı olmiyacagını sanıyorum allahın izniyle :)

Arkadaşlar numaramı paylaştım bilgi almak isteyen msj atsın burdan yazmak tam bi zulüm

Uçmakdere üzerinden gitmeni tavsiye ederim

Geri