Scudo Sports

İstanbul BF, İzmir BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (05 Nisan 2014)

Scudo
@mustafa tabanlı

Teşekkür ederim Mustaba beyciğim, :)

Anadolu yakası BF de Cengiz Öz arkadaşımızı çok andım. İnanılmaz foto çeker. Bizler sohbet,pedal, zamanlama derken az bile foto çekmişiz.
Ama en önemlisi, formaları çok zamanlı değişmişim hiç rahatsızlanmadan döndüm. Çünki bizler çok saat hem pedalladık hem soluklandık, değişim olmazsa ter üstünde kurudumu hiç sevimli değil valla.

@mustafa tabanlı
Mustafa bey cevap yazmak için şimdi fırsat bulabildim.Gecikme için kusura bakmayın. Öncelikle belirteyim davetinizle ve kusursuz evsahipliğinizle asıl siz bizleri onurlandırdınız.Açıkçası sizden aldığım davet ve destek tura katılmam için çok etkili oldu. Bütün gün sizi hem yorduk, hem meşgul ettik. bende çok keyif aldım,hoş vakit geçirdim ama hepsinden önemlisi sizi tanıdım. Artık İzmir'de Mustafa ve Şahin abilerim, Bekir, Çağlayan ve Caner kardeşlerim var.Saygılar,teşekkürler.

Ben de fotoğrafları bekledim. Gezentilerle gezinti yapma fırsatı bulamadım ama daha da güzeli olan sizleri tanıma fırsatı buldum. En kısa zamanda Mustafa ve Çağlayan beylerle turlamak için kendimi hazırlayacağım. Nevres hanıma ve Barış beye de sırf birliktelik ve muhabbet için yüzlerce kilometre uzaktan gelip hayatlarını bizlerle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ederim. Bu tür buluşmalar her dâim yapılmalı. Fırsatı olan da asla kaçırmamalı. Keyifli pedallar, hoş sohbetler...

@Halil EROĞLU

Halilciğim,

Bir gün seninle de pedalları buluştururuz :) Hatta bu yaz bile olabilir. Kısmet nasip.. İletişimi kesmeyelim yeterli. Sağlık ve bisiklet oldukça yollar bizim :)))
Eşine selamlar..

Nevres Hanım ve tüm pedaldaşlara Merhaba,
İzinli olduğumdan dolayı biraz geç dönüş yapabiliyorum.Size eşlik edip,otogara gidip gelmek güzeldi :) işallah bir dahaki sefere yanlızca otogar olmaz,sizler ile beraber tüm tura eşlik ederim.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Yaşar ERKOÇ

İnşallah Pedaldaşım, aramızda görmekten mutlu oluruz,
Sevgi ve selam

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Çok güzel bir tur olmuş. Nevres ablayı tebrik ediyorum. Neredeyse bütün ülkeyi bir araya getirecek. :)

Bekir beyin güldüğünü görmek beni çok mutlu etti. İnşallah her daim böyle gülücükler saçarsınız.

Mustafa abim de çakı gibi maşallah. Abi yarış teklifin geçerli değil dimi? Benim hiç şansım yok yanında :)

Çağlayan nerde diyordum ki tam, maskeli süvari göründü. :) Abdullah abi ile inşallah İzmir e vardığımızda, indireceğim maskeni :D

Barış bey ve diğer arkadaşların keyifleri de yüzlerinden okunuyor. Ehh bu güzelliklerin içinde normal :)

Çok güzel turlar olmuş :) okul yüzüden ve çalıştığım için katılamadım.Şuan gecenin 3'ünde bir den aklıma gelip konuya bakayım dedim :D Turu yapmışlar bile :D Nice güzel turlara:)

@Ugur Basdag

Selam Uğur,
İnşallah Avrupa Yakası buluşmamızda hep birlikte pedallarız :)
Görüşmek dileğiyle,
Sevgiler

@A.Aşkar

Selam Aşkar,
İlgine teşekkür ederim. İlgilenmen bile çok nazik bir davranış.
İnşallah yollarımız birgün kesişir.
Sana da kolaylıklar diliyorum,
Sevgiler

• Beğen
İzmir turumuzun güzellikleri bitmemiş :)
Çok duygulu anlar yaşadım. Kısmet oldu da sizlerle tanıştım, pedalladım. İyiki varsınız.

Halil Eroğlu ve eşi Rabia çok güzel bir süpriz yaptılar bana. Ellerinize ve gönüllerinize sağlık. Sizin gibi güzel arkadaşlar edindiğim için şanslı ve mutluyum.
Uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle,

Eroğlu çiftine teşekkürler.
Sevgili Rabia sana çok çok teşekkürler. Harika birisin.

Muhabbetle,

Evet işte fotolar :)

(link)

Kutuyu açarken nasıl heyecanlandıysam
hala o anı yaşıyorum.
ve sizlerle paylaşmak istedim.

(link)

(link)

gördüğümde çok güldüğüm Bisiklet Forum amblemli kurabiyeydi..

@NEVRES KME

Halil arkadaşımızın gönlüne ve emeğine sağlık güzel hazırlanmış,özellikle BF amblemi çok güzel olmuş :)

(link)

Diğer kurabiyeler üstünde küçük kalpler ve güller vardı.

Bisikletin bizi biraraya getirmesiyle, hepimizin kalbindeki güzellikler ve mutluluklarımız yüzümüzde güller açtırsın..

Eroğlu çifti bunu kurabiyelerde bile anlatmış :)

(link)

tekrar teşekkür ederim..

(link)

Güzel görünümlerinden dolayı yemeye kıyamadım önce. Etrafımdaki herkese mutlulukla gösterdim.
Sonra afiyetle yedim...

@NEVRES KME
Nevres hanım tekrar merhaba. Daha önceden sizin hediyenize karşılık olmak üzere göndermeyi düşündüğümüz bu minik paketi geç de olsa gönderebildik. Üretim emeği tamamen eşime aittir, ben sadece amblemli bir adet de olsun diye talepte bulundum. Ben de eşime tekrar teşekkür ediyorum bu vesileyle. Dış paket dayanıksız olduğundan kurabiyelerin sağlam ulaşıp ulaşmaması konusunda tedirgindik, umarız dağılmamıştır ve tatları da beğenilmiştir. Selam ve sevgilerinizi eşime bu metinleri okutarak ileteceğim. Afiyet olsun, tekrar görüşmek üzere...

@Halil EROĞLU

Selammmm,

Üretim emeğinin Rabia ya ait olduğu kutu üzerinden belliydi:))
Rabia'mın ellerine sağlık. Seninde ellerine sağlık arkadaşım. Amblem için yardımcı olmuşsun.
Şunu söylemek istiyorum, kutunun içindekileri gördüğümde çok duygulandım ve ağladım.

Kırılmadan elime ulaştılar ve ailecek yedik. Tatları da güzeldi. Hatta kızım BF amblemli olanı saklamamı önerdi. Ama ben afiyetle yedim.

Tekrar tekrar teşekkür ederim. Eşini sevgiyle öpüyorum.

En kısa zamanda görüşmek umuduyla,

• Beğen
Bisiklet tur organizasyonunda gelinen son nokta:alkis:
güzel şeylerin paylaşıldığı çok belli oluyor
çıta çok yukarılarda artık
gerçekten çok hoş olmuş:in:

Bu da paketin gönderilmeden önceki haliydi.
http://oi62.tinypic.com/34sj61w.jpg
Bu arada Nevres hanım, eşime mesajlarınızı ilettim. O da tüm düşünceleriniz için çok mutlu oldu. Size selamı var. Görüşmek üzere...

@Halil EROĞLU

Selamı aldım :) En yakın zamanda görüşmek üzere..

Forumdaşlar,
Bu konu başlığı altında, İzmir turunda bizi ağırlayan ve birlikte pedalladığım pedaldaş @mustafa tabanlı arkadaşımızı kaybettik. 2017 Ağustos ayında İzmir de ziyaretine gittiğimde çok sevinmiş ve Nisan 2014 teki turu tekrar yaşamıştık sohbetlememizde. Rahatsızlandığım dönemde desteği çok olmuştu. Işıklar içinde uyu pedaldaşım:( Ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

• Beğen
Geri