Scudo Sports

İstanbul BF, İzmir BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (05 Nisan 2014)

Evett, Izmir otobusunde yanimdaki koltuga bilet alan var miiii??

Scudo
@NEVRES KME

Nevres hn. Rezerve ettiğim biletleri almaya gidiyorum. Pedaldaşdık, yoldaş da oluyoruz böylelikle.
Çok zamandır gezmek, görmek istiyordum Izmir'i. Hazır gönüllü rehberlerimizde varken bu fırsat kaçmaz. Pedaldaşlarda harika program yapmışlar sağolsunlar. Güzel bir tur bizi bekliyor. Bizim için yorucu olacak belki ama Izmir için değer bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış bey merhaba,
Nevres hanıma yol arkadaşlığı yapmanıza çok mutlu oldum,memnuniyetle bekliyoruz.Bisikletinizi otobüsle getiriyormusunuz veya buradanmı bisiklet temin edilecek.İhtiyacınız olan bir şey varsa lütfen bildirin.
Saygılar,selamlar..

@mustafa tabanlı

Mustafa Bey,

Barış pisletsiz geliyor. Pislet istasyonlarından mavi pislet alacağız onun için :))))

@Barıs Yazıcı

Barış çok sevindim katılacağına.
Otobüste görüşmek üzere
Sevgiler

@mustafa tabanlı
Merhaba Mustafa bey,
İlginize şimdiden teşekkürler.İzmir'i bisiklet le dolaşmak güzel bir deneyim olacak. Zaten maksadımızda sizlerle tanışmak, pedallamak, sohbet, muhabbet.

Ben bisikletsiz geleceğim.Kaskımı getireceğim ama :rolleyes::in:Bisikleti sizin oradan temin ederiz diye düşündüm. Size zahmet vereceğim ama güzergahımız üzerinde bisiklet kiralama imkanı vardır umarım.Parkuru bilmediğim için merak ettim BİSİM mavi bisikletlerle zorlanırmıyım? (Maalesef kondüsyon zayıf henüz) Başka seçenek yoksa Nevres hn.da bahsettiği gibi mavi pislet alırız. Neyse bereket bisikletler maviymiş İstanbul belediyesininki gibi pembe değil.:rolleyes:
Size,Çağlayan beye selamlar, görüşmek üzere..

Merhabalar,
Bu tarafta iki seçenek var Karbis Karşıyaka belediyesinin ve İBB İzmir büyük şehirin,renkleri mavi, gri, siyah (bildiğim kadarıyla pembe yok :) )biraz yorgun bisikletler ama sabah erken saat olduğu için seçme şansımız olacak.Bizim kahvaltı yapacağımız yere yakın iki bisiklet istasyonu var,hiç sorun olmaz siz bizlerle beraber olmak için geliyorsunuz sizleri konuk etmekden mutluluk duyarız. :) Ayrıca dilerseniz tanıdığım bisikletcilerdende kiralama yapabiliriz,siz nasıl tercih ederseniz.
Bu tur nedeniyle Çağlayan kardeşimlede sizin sayenizde tanışma imkanı bulacağım için ayrıca mutluyum,daha önce telefonla konuşmalarımız olmasına rağmen ilk kez karşılaşacağız.
Bisiklet forumun desteği ve özellikle NEVRES hanımın muhteşem organizasyon kabiliyeti sadece İzmir için değil başkaca şehirlerde yaşayan ve birbirini tanımayan bisiklet gönüllüleri içinde yeni arkadaş dost edinmelerini sağladı.
Tüm BİSLET tutkunlarına saygı ve sevgilerimle..

Barış çok sevindim katılacağına.
Otobüste görüşmek üzere
Sevgiler

Nevres hn. inanın bende çok sevindim katılacağıma:rolleyes::)
zor bir süreç oldu siz biliyorsunuz!! :islik::cool:
Ben otobüse Ataşehir terminalinden bineceğim haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Organizasyonunuzun ''Öğlen Saat : 14:00 - Karşıyaka Bostanlı'dan - Feribot ile Konak'a geçip,Saat Kulesinin oradan - İnciraltı turuna çıkacağız'' evresine dahil olabilirim. Gönül isterdi ki sabahtan katılayım ama işlerim dolayısı ile ancak 14:00 dahil olabilirim.

Bir sıkıntı olmaz ise cumartesi sabahı bende geleceğim bisikletimi daha bugün değiştirdim bisikletimin ilk uzun testini inşallah beraber gerçekleştiririz. Benim nacizane tavsiyem karşıyaka bisimlerden kiralama yapmama üzerine neden dersiniz. Bisikletin üzerinde giydirmeler çok fazla malzeme türünü bilmiyorum ama alüminyum olduğunu açıkcası zannetmiyorum. Karşı tarafta bulunan bisikletler daha kibar daha seri ve minimum ağırlık gözetilerek toplanmışlar. Kendileri ile irtibatım yok ama bildiğim kadarıyla tansaş ile bisikleti pazarlar Grubu lideri Erol bey'în elinde 15 tane kadar bisiklet bulunduğu ve olmayan arkadaşlara temin ettiğini gruptan takip ediyorum kendisinden rica edilirse Şehir dışından gelecek misafirlere bunları tahsis edebileceğini düşünmekteyim .

@Cenk Yiğit

Cenk,
ilgine teşekkürler. Ama biz cumartesi İzmir deyiz. Hatırlatayım dedim. 05 nisan cumartesi.
programın uyarsa bekleriz.

@NEVRES KME

Daha önce konuda pazar günü deniyordu diye hatırlıyorum . Sağolsun bir arkadaşımız daha özel mesaj ile uyardı iş ile alakalı bir sıkıntı olmadığı taktirde cumartesi geleceğim

@Cenk Yiğit

mesajla uyaran arkadaşa da teşekkürler :)
görüşmek dileğiyle.
(programımız en başından beri cumartesiydi. lakin pazartesi dinlenmiş olarak mesaiye başlamak düşüncesiyle) :)

Merhabalar,

Mustafa Bey ve Çağlayan arkadaşımızın İzmir turu için emek edip hazırladıkları program.

Saat: 08.00 - 09.00 İstanbul'dan tura katılacak olan Nevres ve Barış'ı Mustafa Bey garajdan alacak.

Saat: 10:00 -10.30 Karşıyaka Bostanlı İskelesi yakınında,balıkçı barınağındaki kahvede kahvaltı için buluşulacak.

(Teknelerin motor sesleri ve martıların çığlık senfonisi eşliğinde BOYOZ,GEVREK,İZMİR TULUMU vs..takviyeli mütevazi kahvaltımızı yapacağız.)

Saat: 10.30 - 10.45 Karşıyaka Bostanlı-Sasalı turu çıkış.

Saat: 12:00 -13.00 Karşıyaka Bostanlı'da öğlen yemeği yenilecek, Balık ekmek veya diğer alternatifler.

Saat: 13:00 - 14.00 Karşıyaka Bostanlı'dan GEMİ ile Konak'a geçip,Saat Kulesinin oradan - İnciraltı turuna çıkılacak.

Saat: 19:00 - 21.00 Güzelyalı Burger King'de Akşam yemeği yenilecek..

Adnan Saygun Sanat Merkezi yakınında,
Güzelyalı Burger King Şube adresine Buradan ulaşabilirsiniz..

Saat: 23.00 İzmir-İstanbul otobüs hareket saatimiz.

Programı uyan herkesi bekliyoruz.
Rastlaşmak dileğiyle,

Nevres hanım şimdiden iyi yolculuklar dilerim ilk kez BF organisazyonuna katılacağım, konu biraz sakin ama yarın coşkulu bir katılım olacağı görüşündeyim tüm izmirli Bf üyelerini göreceğiz inş.

@pezuk

Teşekkürler Pezuk :)

Tüm gün mü bizlerlesin?

• Beğen
Tepkiler: pezuk
Öğleden sonra bostanlı iskeleden katılmayı planlıyorum umarım bir aksilik çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Geri