Scudo Sports

İstanbul BF, İzmir BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (05 Nisan 2014)

@Soner UĞUZ

Başka turlarda rastlaşmak dileğiyle ;)

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Scudo
ne yapsam nasıl gelsem, ben 3 gün önceden çıksam yola bisiklet ile:D

@Çetin ŞAHİNÖZ

Çetin :)
3 gün önce yola çıkmana gerek yok pedaldaşım.
Kamil Koç götürecek bizi, hadi sen de gel ;)

@Recep DOLGUNSÖZ

Merhaba Recep bey ;)

Henüz gelemedik ama bir aksilik çıkmazsa gelmek için baş koyduk, planlar yaptık.
Sizi de bekleriz buyrun birlikte pedallayalım.
Selamlar

@bekir aydoğmuş

Merhaba Bekir bey,
Harika bir haber bu :) İnşallah herşey yolunda gider ve birlikte pedallarız.
Esenlikler dilerim.
Sevgi ve selam

@bekir aydoğmuş

Bekir bey merhaba,
Katılımınız bizi çok mutlu eder,görüşmek üzere.
Selamlar..

İzmir'li pedaldaşların devamı nerde?????? ;)

Merhabalar.Ben ve eşim bisiklet sporuna yeni başladık.şimdilik sadece bisiklet aldık kask ve tamir malzemesi hiç birşey alamadık.5 nisanda saslı turuna bir aksilik çıkmazsa ve sizde kabul ederseniz bizi katılmakm isteriz.Siteye yeni üye oldum daha önce bu tür organizasyonlar yapıldımı kuralı koşulu vs varmıdır.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@aykutcelik

Aramıza hoşgeldiniz :)
Çok mutlu oldum, Görüşmek dileğiyle

Tekrar merhaba. Son zamanlarda çıkan bir takım haberlerde kurumsal statüde olmayan izinsiz bisiklet gezileri ile ilgili cezai yaptırımdan söz ediliyor. Bu bir asparagas olabilir; ama her ihtimale karşı resmi bir açıklama gelmeden(başvurduk bekliyoruz) temkinli olmakta fayda var. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Tura katılacak arkadaşlar öncelikle can güvenliklerinden kendileri sorumlu olduklarını bilsinler, gerekli tüm önlemleri alsınlar(Kask, eldiven vs.) Ayrıca yanlarında geçerli bir kimlik olmadan(ehliyet, nüfus cüzdanı vb.) kimse tura katılmamalı. Üşenmezlerse A4 boyutunda bir kağıda, 05.04.2014 tarihinde şu şu saatleri arasında şuradan şuraya bisikletim ile bireysel olarak seyahat edeceğim yazıp imzalasın ve ceplerine koysunlar. Herhangi bir aksi atağa karşı anında savunma aracınız olarak kullanabilirsiniz. Şimdiden iyi turlar, keyifli sohbetler...

@Halil EROĞLU

Halil Arkadaş,

Bizim tur için başvuru mu yaptınız yani??? Elinize sağlık.
İstanbul'da her akşam bisiklet turları var farklı grupların kimseden duymadım bu durumu..Tabiki önlem iyidir.
Can güvenliği konusunda herkesin bilinçli olması lazım muhakkak.
Ama kimseyi de zorunlu tutamayız bu konuda. Kask, eldiven ve ışık sağlıklı sürüş açısından olmalı.
Sizi de aramızda görecekmiyiz?
Planınız nasıl?

Yok tur için bir başvuru yapmadım, zaten şu anki mevzuatta böyle bir zorunluluk yok protesto olmayacağı için. Başvuru yaptığımız yer bakanlıklar. Yasak konusuyla ilgili resmi bilgi hakkında. Benim tura gelip gelemeyeceğim 29 Mart cumartesi günü belli olacak. Tura gelemesem de %90 muhabbete geleceğim daha önce de belirttiğim gibi...

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
İstanbul Bisiklet Forum :)

İzmir 'e gideceğim otobüste yan koltuğum hala boş :)

Gelmeyi düşünen arkadaşlar neredesiniz???

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
@NEVRES KME

Ben de çok istiyordum biliyorsunuz ama gidemeyeceğim kesinleşti; bitirme tezimin ve vize haftasının öne alınmasından dolayı vazgeçmek zorunda kaldım :(

İyi eğlenceler hepinize. Nevres hanım benim yerime de eğlenin:). İzmir'den kazasız belasız dönmeniz ve İzmit'te birlikte pedallamak dileğiyle...

@Büşra Yoldaş

Teşekkür ederim Büşracığım.
Sana sınavlarında başarılar dilerim.
İzmit te görüşmek dileğiyle
Sevgiler

Merhaba herkese,

Sabah Saat : 10:00 - Karşıyaka Bostanlı İslelesi yakınında,balıkçı barınağında kahvaltı için buluşulacak, (Mustafa abi tam adresini biliyor).

Sabah Saat 10:30 - Karşıyaka Bostanlı - Sasalı Turuna çıkacağız,

Öğlen Saat : 12:00 - Karşıyaka Bostanlı'da öğlen yemeği yenilecek,

Öğlen Saat : 14:00 - Karşıyaka Bostanlı'dan - Feribot ile Konak'a geçip,Saat Kulesinin oradan - İnciraltı turuna çıkacağız,

Akşam Saat : 19:00 - Güzelyalı Burger King'de Akşam yemeği yenilecek.. (link)

Güzelyalı Burger King Şube adresine (link)

Görüşmek üzere..

Merhaba,
5 Nisan Cumartesi mini İzmir turumuza az bir zaman kaldı,Nevres hanım Cumartesi sabahı saat 8-9 arası garajda olacak,ben karşılayacağım.Karşıyaka Bostanlı balıkcı barınağındaki kahvede denize açılan teknelerin motor sesleri ve martıların çığlık senfonisi eşliğinde BOYOZ,GEVREK,İZMİR TULUMU vs..takviyeli mütevazi kahvaltımızı yapacağız.Sabah gezimize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa 10.30 a kadar burada olacağız, SİZLERİDE BEKLERİZ :)
Yaklaşık gidiş dönüş 27-28 km yolumuzu gezi temposuyla,Nevres hanımı yormadan (topu Nevres hanıma atıyorum ama işin gerçeği ben yorulmadan ) keyifle gidip döneceğiz.Yolumuz tamamen bisiklet yolu olup trafik canavarı riski yoktur.İzmir kuş cennetine giden bu yolda şansımız varsa çenebaz flamingoların yanından ,çok yakınından geçeceğiz.Piknik alanına vardığımızda birşeyler içip, biraz dinlenip köpek barınağındaki cankuşlara ekmek atıp dönüşe geçeceğiz.Açlık durumumuza göre Karşıyaka Bostanlı sahilde balık ekmek veya diğer alternatiflere bakacağız .Programın ikinci bölümünü organize eden Çağlayan kardeşimize Nevres hanımı ve ekibi devredip ben akşam buluşma yerinde katılmak üzere ayrılacağım.feribotla karşıya geçen grubumuz orada katılmak isteyen arkadaşlarımızla beraber yeni tura başlayacak..
Saygılar sevgiler ..

Merhaba. Siteye yeni kayıt oldum. Bisiklete de yeni başlayacağım. Organizasyonunuz çok hoşuma gitti. Buradan arkadaş olup birlikte pedallamak çok güzel bir duygu olsa gerek. Bu sene üniversite işini bir halledeyim inşallah tanışmak isterim sizlerle. Aydın ve İzmir'de bana bisiklet seçmemde yardımcı olabilecekler var mı acaba? Konuyu baltaladıysam kusura bakmayın.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri