Scudo Sports

İstanbul Avrupa Yakası Tur Rotalarınız

@Miriel o zaman, şimdiden yeni yol bisikletini güle güle kullan :).

Scudo
@oktayakgoz
Yok ya :D Aslında Sedona 345'ten çok memnunum yani memnuniyetsizlik nedenli bir gönül kayması değil bu. Bu hobide çok yeniyim onun baya etkisi var. :)

@Edip Dinçer
Bir hobiye merak salmanın doğasında bu var aslında, aklına girmişse alıyorsun saatlerde de böyle olmuştur. Ama şu aşamada bu mümkün değil. :) Bir sonraki sefere muhtemel tercihim bu, bu da birkaç sene sonrası demek :)

Arkadaşlar istanbulda olan kamp arkadasi ariyorum. Bagcilardan yola cikip kilyosa gidicem. Cadirim var 3 kisilik. Tek kalmak istemedigimden bir arkadas ariyorum. Yasim 17. Triban 100 bisikletim var. Dusunen arkadaslar olursa instagramdan @sanspeurx1 kullanici adina mesaj atsinlar. Oradan cevap verecegim.

Dosyalar

• IMG-20180705-WA0002.jpg
    IMG-20180705-WA0002.jpg
    34,1 KB · Okunma: 17
Arkadaşım nerde oturuyorsun ? Ona göre tavsiyelerde bulunalım.

Merhaba,
Forumda bir çok konuya baktım ama burada sorayım, eski konuları hortlatmak istemedim.
Çatalca'da gidiş geliş 50-60 km yapabileceğimiz bir rota arıyorum. Fazla yükseltisi olmayan. (Grup daha yeni sayılır) Tabi araç park etmek için de güvenli bir yer lazım. Genelde 3-5 kişi oluyoruz, Beylikdüzü'nden çıkıyoruz. Tavsiye edeceğiniz bir rota varsa sevinirim. Teşekkürler.

Çok teşekkürler, baktım, ayrıntılı da inceleyeceğim. @trainspotting35

Tekrar Merhaba, Çatalca'lı bir arkadaş ile telefonla görüştüm. Bu sıralar o bölgelerde çok şantiye kamyonları varmış. Her yer şantiyeymiş, bu taraflara gelmeyin dedi. Tavsiye olarak Çatalca Akalan veya Subaşı civarından Karaburun'a doğru sürülebilir diye tavsiye etti.
Araştıracağım... Bir bilgi edinirsem yazarım...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri