Scudo Sports

İstanbul - Ankara yol yardımı

Onur Berberci

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Merhaba pedalsever dostlarım. Önümüzdeki hafta İstanbuldan yola çıkıp Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum. Yalnız yol bilgim yok. Bilen arkadaşların güzergah hakkında yardımlarını bekliyorum. Ayrıca 1 günde gitmeyi planlıyorum sabah 04:00'de falan yola çıksam sizce gidebilirmiyim. Eğer olmaz diyorsanız nerede konaklamamı tavsiye edersiniz pansiyon vb. (Yanıma kamp malzemeleri almayacağım) Hatta bana eşlik edecek biri olursa da çok sevinirim. Yalnız çekilmez o yol. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Hadi arkadaşlar yok mu bir yardım. Gerçi ben google earth ten baktım anadolu otobanından gideceğim sanırım. Sizce uygun mudur bu yol bisikletle gitmek için.

• Beğen
Tepkiler: sado
otoban tehlikeli olur d-100 den gitmenizi tavsiye ederim aynı şey zaten d-100anadolu otoyolunun kenarından paralel giden yol
haftaya hangi gün gideceğiniz belli mi adapazarına kadar eşlik edebilirim belki:)
adapazarından sonra 2 tane yol mevcut adapazarı-düzce-bolu-ankara
2. yol daha güzel ormanlık ve araç trafiği daha az olan bi yol adapazarından eskişehir yoluna giriyosunuz alifuatpaşadan doğuya doğru geyve-taraklı-göynük-nallıhan-beypazarı-ayaş-ankara bu sölediğim yol daha keyifli olur ama yinede siz bilirsiniz
gün belirtirseniz haftaya adapazarına kadar gelebilirim

1 günde gitmeniz zor bu yolu 460 kmyi buluyo imkansız gibi
1.yolu denerseniz boluda konaklayın derim 2.yolu seçerseniz göynükte konaklayın derim zaten benim memleketim 2-3 tane pansiyon var isterseniz çaıdrda kurabilirsiniz ama gece hava biraz serin olabilir

Ben pazartesi ya da salı çıkmayı düşünüyorum sana hangi gün uyar çok iyi olur Adapazarı'na kadar birlikte pedallarız. Bu arada tavsiyene uyup 2. yolu tercih edeceğim.

İstanbul-Ankara yolunu 2 günde katetmek için mutlaka asfalta uygun dış lastik kullanmanı öneririm.
Yolun açık olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@gomez_hunt

kesin değil ama salı yada çarşamba gitme ihtimalim var
buardan haberleşelim tekrar

Aralık ayında bu güzergahı yapmış biri olarak tavsiyelerimi sunayım.
Gezerek Ankaraya gitmek istiyorsan E5 üzerinden Sakaryaya kadar gidip orda Bilecik yönüne dönüyorsun. Geyve yol çapağından döndükten sonra trafikten tamamen kurtuluyorsun. Sağlam bir tırmanış ve inişin ardından taraklı göynük nallıhan beypazarı ayaş ankara yapabilirsin. Bu yol hem güzel hem trafiği neredeyse yok denecek kadar seyrek. Biz molaları İzmitde, Göynükde , Nallıhanda ve Beypazarında yaptık. Tempomuz oldukça düşüktü.

Şimdiden kolay gelsin diyorum. Gezmek için geliyorsan E5 keyif vermez. Demedi deme...

@bulent_atlas
Dediğiniz yol sanırım Çağan arkadaşımızın bahsettiği 2. yol o da orayı tavsiye etti benim de seçimim o yol olacak. Ankara'ya geldiğimde oradaki arkadaşlarla da tanışmak isterim. İlginiz alakanız için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@gomez_hunt

evet 2.yolu gittiğinize pişman olmazsınız yalnız bazı yerlerde köpeklere dikkat etmenizi tavsiye ederim köy yolu nede olsa

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Tamam abi söylerim inşallah gelir yanımda hem yoldaşım hem de tecrübeli bir kişinin olması süper olur. :)

Geri