Scudo Sports

İstanbul +35 (grup projesi)

@caner1405 üstadım ben erken yol aldım inanki bisiklet hep aklımda olan bir projeydi ilk defa bu sene başında sirkecinin yolunu tuttum bir tane edindim kısmet bu zamanaymış şimdilik sadece istanbul içinde bireysel tek takılıyorum ancak ufak tefek gurupları görüncede bu site gözüme çarptı :))) bu arada o sekiz aylık evlat varya tam yenilmelik zamanı yemin ederimki ben iki tane büyüttüm

@Kuzey Ege neden olmasın üstadım bu saatten sonra her türlü projeye varım önce biraz şehirlerarası düşünüyorum kısmetse

• Beğen
Tepkiler: caner1405
Scudo
@Romantico
Allah bağışlasın, bende de 6 Yaşında bir canavar var, artık kurtardı kendini, eskisine nazaran kendime daha çok vakit ayırabiliyorum.

@Romantico
şimdi sağlık elverirse artık yolumuz belli önce ama size beykoz-rivayı arasını tavsiye ederim öncelikle

@Kuzey Ege

Ne maçtı ama :) şimdi bizimkilerin oynadığı futbol keçiboynuzu tadında yedikçe birşey anlamıyorsun :)

Öncelikle @Kuzey Ege, sonrasında başlık altında mesajı olan herkese merhaba.
Mekan Gaziosmanpaşa olunca, ben de buralara takılsam herhalde iyi ederim dedim. :)
Yaş 40, ama konu bisiklet olunca hissedilen 25'ten de aşağıya diyelim. :)
Görüşmek üzere...

benden de herkeze selamlar, vardiyalı işte çalıştığım için pazar turlarınız benim için çok zor ama selamımızı iletmek bizde buradayız demek için yazdım, umarım bir gün pedallarız ;)

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Arkadaşlar bugün grup olarak ilk turumuzu yaptık.
Toplam dokuz kişiydik, ve son derece zevkli geçti. Yağmura yakalanıp biraz değil epey ıslanmış olsak da egosu olmayan iyi niyetli ve grup sürüşü konusunda hiç de fena olmayan ve Performansı da gayet yeterli olan insanlara turlamış olmak inanıyorum ki sadece beni değil herkesi oldukça mutlu etti.
Bugünkü yakaladığımız en önemli mesaj da grup olduğumuzda sürücülerin daha farklı bakması, yol vermesi, yolu paylaşması oldu. Sanırım grup sürüşüne hepimizin Ihtiyacı varmış.
Ayrıca hepimizin Çay içmeyi seven insanlar olması da gayet olumlu bir gelişme oldu. @chnkrmz watsapptan fotoğrafları gönderecek ve ileriki mesajlarda yayınlayacağız. Hele bi Sucuklu yumurtasını bitirsin, gönderir zaten :D
Gerçekten güzel oldu, ben kendi adıma çok sevindim ve mutlu oldum, herkese sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum, biz bu grupla daha çooook yerlere gider, çok dağlar tepeler aşarız. Ilk turumuz da olsa gerçekten uyumlu bir Sürüş oldu ve performanslar gayet iyiydi.
Tek şanssızlığımız yeniköyden sonra yağmura yakalanmaktı, bu nedenle Sarıyer'e devam edemedik, olsun, en kötü günümüz böyle olsun.
Herkesin, hepimizin pedalına sağlık.

Millet uyuşmus durumda [emoji3] foruma yazan yok

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Şehir dışında olmasam kaçırmazdım. Bir daha ki sefere inşallah...

Dostlar ben turu dün yaptınız zannediyorum :S bugün yaptığınızı bilseydim katılırdım. nasıl haberleşiyorsunuz ?
buraya fotoları bekliyoruz...

:agla::agla::agla::agla::agla:
stravayı kaldırıyorum. kaç kez başıma geldi akıllanmadım ya runtastiğin gözünü seveyim hiç hata yapmıyo. bu stravanın benim telefonla bi alıp veremediği var :krsn::krsn:
yav bende diyorum 47 az bukadar yapmış olamam diye. daha beşiktaş sahile geldğimde uyanmış olmam lazımda 13 km demişti. orası 15 den fazlaydı

strafa.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri