Scudo Sports

Islak pazartesİ

Sayın Umut Sürücü...
şurda iki dakka kafa dağıtmaya foruma girdik bütün tadımızı kaçırdınız.mutlu musunuz?belli ki değilsiniz.ben de :( bu yazıyı buraya koyarken bi memurun da okuyabileceğini, tercihlerine lanet okuyacağını tahmin etmeliydiniz bence.
şaka bi yana şunu da ekleyeyim: bu kadar kişiye "aaaa tıpkı benim hissettiklerim" diye düşündürdüğün için alkışı hakettin :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Umut SÜRÜCÜ
Scudo
@Ahmet F.ELBİR

İnsanın doğasında tamahkarlık, memnuniyetsizlik olduğunu artık hepimiz biliyoruz.
Herkes elinde olmayan bir şeylerin arayışı içinde. "Bende bu var ama başkasında şu var; bende de o olsaydı ne güzel olurdu..."
Mesela kendimden örnek vereyim:
Dört yıllık öğretmenim. Önceleri "Ah bir atanayım, maaşımı alayım, yazın tatil, kışın tatil, devletten aylık, Allah'tan sağlık ohh..." derdim.
Gelin görün ki şimdi ben de çevremdeki birçok insan gibi başka arayışlar içindeyim. Doğamızda mı var bu, orası tartışmaya açıktır.

Allah herkesin gönlüne göre, gönlündekini versin. Bugünlerimizi de aratmasın inşallah...
:)

@Serkan Çoban

Walla bende ticaretle uğraşırken memnundum bi tatile çıktımmı 1 ay yoktum, ama maalesef 5 yıllık memurum ve bende bu bahsettiğiniz memnuniyetsizlik memurlukla başladı yani özgürlüğümün devlet tarafından çalınması ile
inş. allah bi kapı açarda memurluktan istifa ederim diye bekliyorum işte
halimize hamd olsun herkesin dileği olsun diyelim

Şu şarkıyla katkıda bulunmak istiyorum konuya :).

düzenleme: Klip çok kötüymüş ama.. Artık kusura bakmayın :).

Tam linear cebir çalışacakken denk geldiğim konuya bak :confused:

Geri