Scudo Sports

ısıklı sibop kapağı

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
(link))

fiyatı çok uygun. arayanlar kaçırmasın. renk değiştirerek yanıyormuş. sizde böyle bisikletle ilgili ucuz ürün bulduğunuzda konu açın ki hepimiz faydalanalım :in:

• Beğen
Tepkiler: Komando_Turk
Scudo
Bende vardı bu ufak siboba takılanlardan. Birkaç hafta kullandım sonra bisiklet kiltliyken çalmışlar. Bundan alanlara tavsiyem dikkatli olsunlar..

güzelmiş beğendim ii süper :))

Hoşuma gitti de netten alışveriş yapmıyorum . Bisikletçilerde bi tanesi 5 tl bunların :( göz göre göre kazıklanmayı sevmiyorum.

site güvenilirdir arkadaşlar daha önce buradan alışverişlerim oldu. içiniz rahat olsun

sibop kapaklarım geldi. paketin içinden 2 adet sibop kapağı ve yedek pil çıkıyor + ince uçlu siboplar içinde aparat mevcut

http://img35.imageshack.us/img35/7310/1006495n.jpg
bu da videosu
Fotoğraf bulunamadı.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
bugün sibop kapaklarını test ettim. saat 20,30 gibi çıktım evden pendikten başladım bostancıya yol aldım. sibop kapakları daha ilk dakikalardan beni deli etmeye başlamıştı çünkü yanmıyordu. paketinin üzerinde hareket edince yanar durunca söner yazıyor. bu durumda titreşime duyarlı birşey olduğunu düşündüm bisikleti kaldırıp yere zıplatıyorum tık yok yanmıyor namussuz. bu sefer paketin üzerinde yazan diğer uyarıya yoğunlaştım. "yanması için en az 15-20km hız yapılması gerekir" başladım bedallara asılmaya yine tık yok aksine yavaş sürünce tek tük yanmaya başlıyordu. lanet olsun sana verdiğim paraya diyerekten yoluma devam ettim. bu sırada hava kararmaya yüz tutmuş bir vaziyetteydi kapaklar bir yanıyor bir yanmıyordu (yavaş sürünce yanıyor, zaten hızlıda hiç yanmıyor) hava iyice kararınca birden buna bir haller oldu yanmaya başladı yine bir yanıyor bir yanmıyordu. sonra jeton düştü benim. kapakların ışığa duyarlı olduğunu keşfettim. neden yavaş sürünce yandıklarınıda anlamış oldum :D yavaş gittiğimde sokak lambaları ağaç altında gölge yapıyor oradan geçince lambalar yanıyordu bende bunu yavaş gitmeme bağlıyordum halbuki alakası yokmuş. hızlı gidince o gölgelerde fazla kalmadığım için doğal olarak kapaklar yanmıyordu. sonra durup düşündüm 4.90Tl lik bir çin malı gerçekten bu kadar orjinal bir ürün olabilirmiydi? çinliler çıldırmışmıydı? hemen cep telefonumu çıkardım ve test videomu çektim. gerçektende kapaklar ışığa duyarlıydı. aşırı karanlık yerden geçince yanıyor ışık olan yerde yanmıyordu. başlarda sitem ettiğim bu kapakların gizemini çözünce pek bir hoşuma gitti.

pakedin üzerinde ışığa duyarlı olduğuna dair hiç bir şey yazmıyor. çok karanlık olan yerlerde bisikletinizi bir anda renk cümbüşüne çevirerek görünür hale getiriyor sizi, şiddetle tavsiye edilir

aşağıdaki videodan test videomu izleyebilirsiniz, sokak lambasının etkisinin az olduğu karanlık yerlerde yanıyor aydınlıkta yanmıyor bunu videoda bizzat görebilirsiniz.

not: zifiri karanlık yerde hareketsiz bırakınca yanmıyor, yanması için karanlık ortam + hareket olması gerekli

Fotoğraf bulunamadı.

şimdi bir test daha yaptım hareketsiz ortamda ani ışık değişimlerinde de yanıyor

Fotoğraf bulunamadı.

bu kadar ürün incelemesi yeter sanırım :D

Peki normal sokak lambası altında yanmaz mı bu, aydınlatmalı yolda giderken yanmıyor mu....

sokak lambasının olduğu yerde yanmıyor karanlık yer gerekiyor ışık az ise yanar

not: ayrıca kapağın uç kısmı yani fotoğraftaki boloncuklu kısım çıkarılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
Güzel ürün aslında.

@özcan parlakoğlu

Ama olmadı ki, full karanlık yolda bisiklet sürmek tat vermez, hafif ışık ılmalı ki nereye gittiğimiz bilelim...

Arkadaşlar bir de şnu merak ediyorum; bunlardan bie keç tane alsak jant tellerine tutturamazmıyız... İlla siboba mı takmak gerekiyor, ya da benzer ürün bilen var mı...

@özcan parlakoğlu

az önce bende sipariş verdim tahmini olarak kaç günde geliyor kargo ?

@özcan parlakoğlu
1 sorum daha olacak ikinci şahıslara tesliman yapılıyormu yani anne baba gibi onu biliyormusunuz ?
teşekkür ederim

Benim bildiğim bu ışıkların yanması için karanlık gerekmiyordu. Zaten onun hasssasiyeti de ayarlanabiliyor..

Geri