Scudo Sports

ısıklı sibop kapağı

Scudo
@Alpish

Yalnız bu tarz girişimler, moderatörleri kızdırıyor ve mesajlarınız sofırlanıyor. Ben 50 yi cafe böliminde tamamladım, hem de gerçekten fikir beyan etmenizi sağlayacak konular var...

• Beğen
Tepkiler: Alpish
Arkadaşlar ürünü aldım...

Öncelikler şunu söyleyeyim bence 5 TL yi sonuna kadar hak ediyor...

Bir kaç srum var kullanan arkadaşlara;
1-Arka tekerdeki hemen devreye girerken öndeki bayağı hızlandıktan sonra giriyor.
2-Yine öndeki sokak lambasından geçerken sönüyor ama arkadaki devam ediyor.
3-Kutuda otomatik ve Manuel yazmışlar ama nasıl yapılacağı yok.

Yardım edebilir misiniz...

@IbrhmAkgl

arka tekerlek üzerine kendi gölgen düşüyordur daha karanlık olduğundan önce yanması normal

otomatik manuel olayını bende bilmıyorum otomatik karanlıkta yanıyo işte gerisini boşver

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
güneş illaki önden gelecek diye birşey yok ki arkadan da vurabilir yandan da.Yani gölgen rastgele bir yere düşer ki bisiklet üzerinde devamlı düz bir çizgi üstünde gitmiyorsun .

@Burak KURKCU

gün ışığındada o ışığa ihtiyacın olmaz sanırım burak :)

güneş olmaz sokak lambası olur.anlatmaya çalıştığım şey, gölgenin sadece arka teker ya da ön teker üstünde bulunmayacağı.Yani sorunun gölgeden kaynaklanmadığı aşikar.

bende kendi bisikletçimden kutusunu 3tl ye aldım içinden 2 adet sipop kapağı ve 6 yedek pil çıkıyorr titreşime duyarlı gayet hesaplı ve güzell

@Burak KURKCU

arkadaşım zaten güneşli yerde lamba yanmıyor karanlık ortam olacak. sokak lambasının olduğu yerde ışık karşıdan geldiği için gölgen arka tarafa düşer. bu durumda ön tekerdeki ışık yanmazken arka tekerdeki ışığın önce yanması normal bunu anlatmaya çalısıyorum . ışığa yaklaştıkça tabiki gölgenin düştüğü yer farklılaşacaktır. yol boyunca sokak lambasının olduğunu düşünürsek sürekli karşıdan bir ısık gelecek ve gölgen arada bir arka tekerin üzerine düşecektir

aşağıdaki videoyu izlersen kendi gölgenin nasıl yer değiştirğini anlarsın

Fotoğraf bulunamadı.

@erkan köroğlu

titreşime duyarlı olması demek gündüzde yanacağı anlamına geliyor =) gündüzleyin lambanın kapağını yanmayacak şekilde gevşetirseniz pilleriniz hemen bitmez

@özcan parlakoğlu

Gevşetince değil sıkıştırınca sönüyor bendekiler, ayrıca lambalar gündüz de yanıyor... Bisiklet durağan halde iken lambaya tık diye elle vurunca yanmaya başlıyor ama bir süre sonra hareket kesilince yeniden sönüyor...

Akşam arka ve öndekini yer değiştireceğim bakalım nasıl olacak.
Bir de şu var;
Bunları ben hem ışığa hem titreşime duyarlı diye biliyorum... Ama gündüz de yanıyor arkadaki, öndeki ise sokak lambasında bile sönebiliyor.

Bakalım deneye deneye öğreneceğiz... ve de paylaşa paylaşa....

@özcan parlakoğlu

güneş olmaz ışık olur orasını zaten düzeltmiştim üstteki mesajda .Şimdi bak ne güzel kendi ağzınla söylüyorsun yol boyunca sokak lambasının olduğunu düşünelim diye.Senin söylediğine göre sadece önümüzdeki lamba aydınlatıyor o lambayı geçtikten sonra arkamızda kalan lamba sönüyor.

Yani ışık karşıdan geldiği için arkaya lastiğe gölge düşer tamam da arkadan gelen ışık da aynı şekilde bu sefer ön lastiğe gölge düşürür demek istediğim buydu.Yani bu sibopların ışığa duyarlı olanlarında sönme yanma olayı 2 lastik için de geçerli bu durumda. anlaşabildik umarım : )

@Hasan Topcan

hayırlı olsun :D bisikleti dışarıda bir yere kilitlersen üzerinde bırakma veletler toplayıp götürüyor

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
@hakanbulut

çünkü ürünün satışı bitmiş kaçan fırsatlarda görebilmeniz mümkün buyrun buda linki

(link)

istek listesnize eklerseniz satışa çıktıgında haberiniz olur

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
@özcan parlakoğlu

sagolasın mükemmel bir ürün herkese tavsiye ederim :)

Geri