Scudo Sports

Işıklı bisiklet merida speeder 900

Scudo
Nedenini sormadan, keyif meselesi deyip geçiyorum :) Ama bir tavsiyem olacak; arka çakar lambalarin hepsini aynı bolgeye değil de, bisikletin arka çatalına dağıtarak daha iyi bir görünürlük sağlayabilirsiniz (eger istediğiniz buysa :D).

@ahmetd79
Youtubeda yayınlayıp paylaşabilirsiniz

Gece sürüşlerinde iyi aydınlatan bir ışık ihtiyacı oluyor sürekli ama bunu düşünmemiştim hiç.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
En kaliteli ışığı (knog) en ölü yere takmışsın bence

• Beğen
@Deniz A km saatini bozuyor.araya mesafe koymak zorunda bıraktı.bozmasa sağlı sollu iki tane knog vardı.

Bu bisikleti görünce aklıma rahmetlik Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu geldi.Barkın Ağabey, görünür olmak için motosikletlerin gazino gibi disko gibi görünmesinin gerekliliğini sık sık öğütlerdi.Teşbihte hata aranmayacağını tekrar hatırlatarak ,Barkın Ağabey'in benzetmesini kullanmış oluyorum.:D

@ahmetd79
Gayet güzel yalnız renk uyumuna dikkat edin . Aradaki mavi sırıtıyor

• Beğen
@ahmetd79

nasıl sarj ediyorsunuz bu kadar ışığı ?

@ahmetd79
Ankarada bir bebe var, onun bisikletinin yanında çok solgun kalmış. Denk gelirsem videosunu çeker gönderirim.

@MAERKEK mavi olan çakar.çogunlukla çakarlari kullaniyorum.video diye hepsini yakmıştım

@Saburié çoklu usb şarz edici var

20181022_225733.jpg

Dosyalar

• 20181022_230901.jpg
    20181022_230901.jpg
    1,5 MB · Okunma: 26
  • 20181022_233930.jpg
    20181022_233930.jpg
    1,5 MB · Okunma: 61
@ahmetd79 Arkaya taktığınız Knog videoda çamurluk altında idi üste geçirmeniz iyi olmuş bence hocan

• Beğen
@Anonim o knog yetersiz knog en başarılı farı blinder road r70 olan 70 lümen 1km menzili var

• Beğen
Geri