Scudo Sports

Işıklı bisiklet merida speeder 900

Türkiye gibi bir yerde ne kadar çok ışık, o kadar maganda gözüne çarpma yüzdesinin yükselmesi, o kadar çok hayatta kalma yüzdesinin yükselmesi demektir. Yani yaptığınız gayet mantıklı. Sadece yerleşim konusunda bir eleştirim olacak, arka çatalı da kullanmanız görünürlüğünüze pozitif etki yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Scudo
@BRSZNR arka çatal için uygun aparatım olmadığı için bu şekilde yaptım. önceki bisikletim de arka çatalda ışık kullanmıştım gayet güzeldi.

Zaten her konuya bu fotoğrafları atıyordunuz. En azından şimdi konunuz oldu iyi yanından düşünün.

Bisikletiniz çok güzel kazasız belasız kullanın.

Biraz fazla olmuş sanki. Arkadan yada karşıdan gelen araçların dikkatini dağıtabilir. Gözlerini alabilir. Sizin arkaya taktığınız ışıklardan polis ışığı gibi olanı kaskıma taktım ve görünmemeyi imkansız hale getiriyor. Ama ben böyle ışıl ışıl seviyorum diyorsanız benim tavsiyem daha güçsüz ışıklar kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@murat serbet Şöförden ziyade grup sürüşlerinde grup arkadaşlarını riske atar bir durum.. Ben grup sürüşlerimde knogumu 2 li ye çekiyorum ona rağmen göz alıyor.

Benim knog bu resimdeki;

dsc09246_2_orig.jpg

şu ışıkların ön aydınlatma videosu var mıdır? arabadan daha çok göz alabilir bence :)

@murat serbet hepsini aynı anda yakmıyorum dostum.

@muskulpessent bir iki güne kadar videolar ekleyeceğim

@Yagizz2 knog r70 almak kısmet olmadı maalesef. genelde tek takılıyorum.en fazla 3 bisiklet turladık. o zaman tabiki kısıkta 1 ışık kullanıyorum

@ahmetd79 r70 karaborsa bulsanda 250 300 fiyat cekiyorlar :( bende arıyorum 2. knogu uygun fiyata düşüremedim henüz

@Yagizz2 225 e sahibinden de bırakan var sıfır yurtdışından gelme. Kayseri den

@ahmetd79 100 tl ye aldım 6 ay önce asla 200 ve üstü vermem :)

@ahmetd79
Ankaradaki meşur muzik hollerin mobil versiyonu olmus dostum :D
Gozlerim sari tutkuyu aradi bir an :D
@uslsy

Elektrik faturan oldukça kabarık gelir dostum.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
@Lawyer58 merida speeder 900 2017 ultegra ekipman. Bu haliyle 11.5 kg .lastikler schwalbe pro one 700x25 olarak değisti.

@Yagizz2 6 ay önce bile 100 tl bedava almışsın.piyasadaki en iyisi biliyorum onu

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
aslında bu meridalı ışık olmuş

Geri