@ömer faruk erdoğan
Evet benim. Aslında çok cesaret gerektiren bir şey değil. Video 9 misli hızlandırılmış olduğundan hızlı gibi gözüküyor. Aslında o trafik duruyor. Bağdat Caddesi'nde yolun ters istikametine gittiğimden kaldırımdan gitmek durumunda kalıyorum ve bu yüzden çok yavaş gidiyorum.
@Barış Onur
Yoldan gitmek hakkım olduğundan bu şekilde gitmeyi tercih ediyorum. Ancak sabahları çıkarken yavaş çıktığımdan trafiği aksatmamak adına, kimse de olmadığı için kaldırımdan çıkıyorum. Kırmızı ışıklara gelirsek ben tüm kırmızı ışıklarda dururum. Ancak arabalarla birlikte hareket etmemek için yol müsaitse yeşil yanmadan 4-5 saniye önce hareket ederim. Bunu da yayalara yanan kırmızıdan anlarım. Zaten normalde bu şekilde olması gerekiyor ancak bizde bisikletlere özel bir ışık olmadığından bu kuralı kendim uygulamak zorunda kalıyorum.
Işıklara bakarsak 0:52'de gelen bu şekilde. 2 saniye sonra kavşaktan geçerken yeşile dönmüş olduğunu görebilirsiniz.
1:04'de kanıtlayacak bir yeşil ışığım yok ancak bu da bu şekilde. Oradaki ışıkta arabalarla birlikte hareket etmek ekstra tehlikeli çünkü 50 metre içerisinde sağa giriş var ve dönmek için üstünüze çıkıyorlar.
3:48 arabalarla beraber hareket ediyorum.
4:26 bunu da kanıtlayacak bir şeyim yok

artık sözüme ne kadar güvenirseniz
@halil ibrahim duran
Bana Bağdat Caddesi'nde kaldırımdan gitmek ve yukarıda açıkladığım kırmızı ışık harici ihlalleri sayabilir misiniz lütfen. Benim görebildiğimden tek bir tane 1:18'de yolun soluna geçiyorum. Arkamdan gelen araç yok ve kırmızıda yaya yolundan karşıya geçeceğim için sola yanaşıyorum. Bunun haricinde yolun en sağ şeridinde gitmediğim tüm yerler sağa dönüş olduğundan oradan gitmemem gereken yerler zaten.
İki elinizin parmakları yetmediğine göre bana 10 tane farklı ihlal sayabilmeniz gerekli
Sabahın 6:30'unda bile bomboş yolda kırmızıda beklerken yanına dolmuş yanaşıp "abi sen niye bekliyorsun ki" muhabbetlerine maruz kalan biri olarak yanlış bir intiba vermişim videoda. Sizin yazdıklarınızın aksine trafikte son derece dikkatli ve olabildiğince kurallara uyan birisiyimdir. Video'nun 9 kat hızlandırılmış olması olduğundan daha tehlikeliymiş havası yaratıyor.