Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
iyi bir yağmurluk, su geçirmez bir tayt ve su geçirmeyen bir ayakkabı ile iyi sonuç alınıyor. su geçirmez taytların ömnrü çok uzun olmuyor ama. bunla beraber ben genelde kısa giyerim 5 derece altı gibi dizlik kullanırım.
Bu arada, çamurlukları bulabilme şansım var mı? Benim bisiklete de bakıyorum da saçma sapan şeyler var hep piyasada, sizinkiler baya yakışıklı görünüyor.

Scudo
Bu arada, çamurlukları bulabilme şansım var mı? Benim bisiklete de bakıyorum da saçma sapan şeyler var hep piyasada, sizinkiler baya yakışıklı görünüyor.
canyonun kendi çamurlugu bunlar. (link) başka bir kadroya eli yatkın biri tarafından uydurabilir belki. ama yukarda attıgım fotolarda dikkat ettiyseniz ön tarafa biraz ekleme yaptım (sonradan vidaladım). yağmurda ayaklarınıza su gelmemesi için ön çamurlugun uzun olması çok önemli. çamurluk varsa atın buraya veya özelden iş yapıp yapmayacağını söylerim.

sks ler güzel tavisye ederim. çok kolay da takıp çıkarılıyor.

(link)

bu da güzel ama bu 25mm lastikler için bunların daha kalını için olanları var oldukça güzel iş yapıyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
canyonun kendi çamurlugu bunlar. (link) başka bir kadroya eli yatkın biri tarafından uydurabilir belki. ama yukarda attıgım fotolarda dikkat ettiyseniz ön tarafa biraz ekleme yaptım (sonradan vidaladım). yağmurda ayaklarınıza su gelmemesi için ön çamurlugun uzun olması çok önemli. çamurluk varsa atın buraya veya özelden iş yapıp yapmayacağını söylerim.

sks ler güzel tavisye ederim. çok kolay da takıp çıkarılıyor.

(link)

bu da güzel ama bu 25mm lastikler için bunların daha kalını için olanları var oldukça güzel iş yapıyor.

(link)
Yok, şu an elimde bişey yok da bu haftasonu İstanbul'a geçince bakacağım bişeyler. Delta'da falan var sanırım bi kaç çeşit. Ben de uzun bişeyler bakacağım, genelde iş ayakkabısıyla kullanıyorum çünkü şu sıralar ve yağmurluk pantolonumun ayak korumaları 47 numara iş ayakkabısına uymadı maalesef. Haliyle ayaklarımı çamurluk vasıtasıyla mümkün mertebede korumam lazım.

Maşallah, bisikletiniz çok güzel, çamurluk da havasını bozmadan oturmuş üstüne. Orjinal çamurluk olunca Canyon gereğini yapmış, helal olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: Snr U
arkadaşlar bu bisiklet artık yok, geçen sene yaşadıgım kazada pert oldu maalesef. daha fazla risk almak istemediğim için 4 senedir yaptıgım her gün 58kmlik işe gidişlerimi sonlandırdım. bunun yerine cinelliyi aldım.

Geçmiş olsun. Üzüldüm. Sizde bir sorun yoktur umarım.

Geçmiş olsun. Üzüldüm. Sizde bir sorun yoktur umarım.
ben omuz ve kamurga kırıgı ile atlattım. 1.5 sene oldu. artık sabah yola değil de trainer üzerine çıkıyorum. h.sonu da hava iyi olsun da dışarda süreyim diye umut ediyorum.

@srdrmrs tekrar geçmiş olsun. Tam anlamıyla iyileşir ağız tadıyla sürüşlere devam edersiniz inşallah. 🤲 Bu arada günde 58 km çok uzun bir mesafe imiş. Ben buna asla cesaret edemezdim zaten. 😆 Benimki kumsalda kenarda eşelenmek gibi bir şeymiş bunun yanında.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
pandemi sürecinde başladım, yollar o zaman boştu. sonrasında da devam ettim. emin olmak mümkün değil ama bu kadar uzun süre ve uzun mesafeli işe biiskletle gidip gelen biri yoktur diye tahmin ediyorum.

kazadan 6 hafta sonra hemen indoor sürüşlere başladım. 2 ay sonra ilk dışarda sürüşümü uzak sürüşü ile yaptım. (link)

senelik 18000 kmlere kadar çıkmıştım ama artık 10 görmek bile zor.
@srdrmrs tekrar geçmiş olsun. Tam anlamıyla iyileşir ağız tadıyla sürüşlere devam edersiniz inşallah. 🤲 Bu arada günde 58 km çok uzun bir mesafe imiş. Ben buna asla cesaret edemezdim zaten. 😆 Benimki kumsalda kenarda eşelenmek gibi bir şeymiş bunun yanında.

şuan spora bromptonla gidiyorum oda aşşağı yukarı 4km ediyor :)

pandemi sürecinde başladım, yollar o zaman boştu. sonrasında da devam ettim. emin olmak mümkün değil ama bu kadar uzun süre ve uzun mesafeli işe biiskletle gidip gelen biri yoktur diye tahmin ediyorum.

kazadan 6 hafta sonra hemen indoor sürüşlere başladım. 2 ay sonra ilk dışarda sürüşümü uzak sürüşü ile yaptım. (link)

senelik 18000 kmlere kadar çıkmıştım ama artık 10 görmek bile zor.

şuan spora bromptonla gidiyorum oda aşşağı yukarı 4km ediyor :)
Bi dönem 1 ay kadar Sancaktepe-Mecidiyeköy gidip geldim ama o sayılmaz, çok kısa sürdü :) Şu anki halim çok temiz, çok rahat, git gel 11 km 50 metre de irtifa topluyorum toplam :)

Motosiklet sevdam sebebiyle bisiklete surekli binemesem de, yine de surmeye gayret ediyorum :) bu gun de işe geldim (arada bir geliyorum bisikletle ve çok keyif aliyorum)

1000103951.jpg

Valla iyi cesaret özellikle istanbul gibi bir şehirde sabah akşam bisikletle trafikte olmak. En kavgaya müsait saatler:D Bu arada 2017 de avcılar-gayrettepe arası bisikletle işe gidip gelmişliğim vardı hey gibi zamanlar.:p

Valla iyi cesaret özellikle istanbul gibi bir şehirde sabah akşam bisikletle trafikte olmak. En kavgaya müsait saatler:D Bu arada 2017 de avcılar-gayrettepe arası bisikletle işe gidip gelmişliğim vardı hey gibi zamanlar.:p
Kıyın kıyın gidiyorum ben 😄😄

Arıza sebebiyle zincir değiştirmiştim geçen haftalarda uyum sağlamadığından sürekli sıyırıyordu. Eski zincirde arızalı olan baklayı eksiltip geri taktım. Şehir bisikletine devam. Heybeye koyduğum çeşit çeşit montlarla, ruh halime göre vapurda okuyacağım farklı kitaplarla günüme renk katıyor bisiklet. Arabaya mecbur olmadan gidip gelmek çok güzel.

WhatsApp Image 2025-10-21 at 10.32.15.jpeg

Kıyın kıyın gidiyorum ben 😄😄
Avcilar gayrettepe ara
Avcilar gayrettepe arasi da masallah yani :))

Geri