Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    711
Scudo
Uzun süre bu başlığın diğer arkadaşlara ilham olması açısından her gün yazan arkadaşlar vardı. Buna ben de dahilim. sonra yapılan paylaşımlar kendini tekrar ediyor gibi geldiği için çoğu, bu başlığa her gün yazmayı bıraktı. Ekipman tavsiyeleri, giyim, aydınlatma, bisiklet tercihi, hatta trafikte bisiklet kullanma vs. her türlü konuda birçok bilgi içermesinin yanında hakikaten burada paylaşılan resimler, işe giden o keyifli bisikletçilerin gülen yüzleri, yaşadığımız kazalar ve sinir katsayısını yükselten olaylarla, işe bisikletle gitmek isteyip de "yapabilir miyim acaba" diyen arkadaşlar için hala çok faydalı bir kaynak.

Haklısınız ben de güvenli sürüş yapamadığım için işe bisikletle gitmeyi bıraktım.
Antrenmanı yapıp, bisikleti arabaya koyup işe devam ediyorum.
Antrenmandaki sürüş güvenli mi?
O da güvenli değil de hiç olmazsa erken saatler ve trafiğin az olduğu bölgeler olduğu için göreceli olarak güvenli geliyor.
İş saati trafiğine girmemiş oluyorum.

Haklısınız ben de güvenli sürüş yapamadığım için işe bisikletle gitmeyi bıraktım.
Antrenmanı yapıp, bisikleti arabaya koyup işe devam ediyorum.
Antrenmandaki sürüş güvenli mi?
O da güvenli değil de hiç olmazsa erken saatler ve trafiğin az olduğu bölgeler olduğu için göreceli olarak güvenli geliyor.
İş saati trafiğine girmemiş oluyorum.
Ben işe bisikletle gitmeyi bırakmadım. yanlış anlaşılmasın. sadece bu başlığa yazmadım uzun süredir. Benim kastettiğim; bisikletle trafikte karşılaşılabilecek hemen her şey bu başlıkta yazılmıştır.

Geri