Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    707
Dün akşam elektrikli süpürge ile de çektim inşallah bir iki gün patlamaz.

Ben Ankara'dayim düşüncem tanka binsem onun paleti düşer bu yollarda.
Ben çok fazla şehir değiştirdim, Ankaradan kaynaklanmadığına eminim
Patalatn şeyi görebiliyor musunuz, çivi vs?

Scudo
Hocam yanlış anlamayın da 20 senedir lastiğiniz patlamıyorsa benim hakkımı yiyorsunuz.
aynen benimki hiç patlamayınca sizinki çok patlamış, istatistik bunu gerektirir :D

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Benim de Bisan bisikletimi satın aldığım hafta (jant içi şeridinin dandik olması yüzünden) patlama hariç (daha kalite bir jant şeridi ile değiştirildi), öncesi ve sonrası 4 yıldır hiç lastik patlamadı.

Schwalbe'nin hangi modelini kullanıyorsunuz? Bende lastik patlamalarından İllallah etmiştim. Sonra Schwalbe Marathon Plus aldım. Ayrıca jant bandını değiştirdim ve yine iç lastiği Schwalbe taktım. 2000 km den fazla mesafe yaptım hiç patlamadı Maşallah. Gittiğim yollarda temiz sayılmaz.

Burada mesaj seyrelmesi, işe bisikletle gidiş gelişlerinde monotonlaşması mı demek oluyor acaba?
Mesela ben yine aynı bisikletle, yine aynı rotadan yine işe bisikletle geldim :D.
Arada değişiklik olsun, monotonluk kırılsın diye haftada bir kez toplu taşımayla, ya da haftada bir kez de şahsi arabamla mı gelsem? :krktm::naslyany::hımm: Yok bisiklet daha güzel :ssrtcbya:. Arada sırada rotayı sektiririm yeter :ssrtcbya:.

317574 dosyayı görüntüle
Bazen bir hafta arayla dahi olsa son 2 mesaji ben yazmis oluyorum. Bunu yapmamak icin bazi haftalar yazmiyorum :D

Bu hafta 3/4... Herkese hayirli hafta sonlari.

Schwalbe'nin hangi modelini kullanıyorsunuz? Bende lastik patlamalarından İllallah etmiştim. Sonra Schwalbe Marathon Plus aldım. Ayrıca jant bandını değiştirdim ve yine iç lastiği Schwalbe taktım. 2000 km den fazla mesafe yaptım hiç patlamadı Maşallah. Gittiğim yollarda temiz sayılmaz.
Ben bisiklet lastiğinin içine bir zırh şeridi daha takmıştım bunu ters takmışım sanırım, şerit temas ettiği yerde bugün yeni lastik de patladı. Şeridi ters çevirdim umarım bundan sonra patlamaz artık.
Artık ne günah işlediysem. Patlağı olmayan herkese sonsuz saygılarımı iletiyorum. Benim dış lastik bile delik deşik oldu kırık cam parçalarından.

+ Lastik durduğu yerde gene inmiş. Hayat çok güzel

Son düzenleme:
Hava muhalefeti olmadığı sürece, çalışma yerinin değişikliği nedeniyle, haftada 2 olan bisikletle ulaşımı haftada 4'e çıkarmış bulunuyorum. Hepinize kazasız günler diliyorum.

Hocam jantta çapak kontrolü de yapmışsındır illaki. Ama işte aklıma geldi yazıyorum. Jant şeridini de değiştirmen gerekebilir mi acaba?
Bu kadar patlaması normal değil. En olmadı suikaste mi kurban gidiyorsun acaba? Evde bir papağan vs. var mı? :) Ben de iş olsun, aklıma ne gelse yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Sırtı çok terletmeden (file gibi hava aldıran) ama 13" bir laptop taşıyabilir, güzel bir çanta önerisi var mı? Antalya'da işe giderken hava sıcak malum, ısıtıcı gibi oluyor sırt çantası. İçine buz aküsü koyasım geliyor.

Bu hafta iki kere bisikletle gittim işe. Ikincide ne yazık ki ana yolda zincirim koptu. Neyse ki kazaya sebep olmadan toparladım kendimi.

Alttaki foto da iş çıkışı resim kursuna giderken duralitin ve malzemelerin olduğu çantayı taşıma şeklim.20240604_183830.jpg

Bu hafta iki kere bisikletle gittim işe. Ikincide ne yazık ki ana yolda zincirim koptu. Neyse ki kazaya sebep olmadan toparladım kendimi.

Alttaki foto da iş çıkışı resim kursuna giderken duralitin ve malzemelerin olduğu çantayı taşıma şeklim.317931 dosyayı görüntüle
Zincir nasıl koptu ki? Daha yeni bileşenleri dizmiştin geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Zincir nasıl koptu ki? Daha yeni bileşenleri dizmiştin geçmiş olsun.
Montajda problem olmuş. Bir tık yamuk duruyordu pimin girdiği kısım. Öğlen gider powerlink falan taktırırım deyip çok önemsememiştim. Dayanmadı öğlene kadar.

• İnanılmaz
Tepkiler: StanicEnemy

Alttaki foto da iş çıkışı resim kursuna giderken duralitin ve malzemelerin olduğu çantayı taşıma şeklim.317931 dosyayı görüntüle
bu kadroya motor cuk diye oturur :)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Arka lastiği sürekli patlattığım için dış lastik değişmeye karar verdim. Patlaklar dış lastikteki teller şeklinde oluyor.
Almayı düşündüğüm lastik:
Schwalbe 20x1.75 Marathon Plus
Bunun yerine önerebileceğiniz bir lastik var mı? Günlük 40km sürüyorum, önceliğim bisiklet akıcı olsun. (Kilom 100 bisiklet Carraro Flexi121)
Saygılar.

Geri