Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    713
Scudo
@Joseph Cavalcanti vardı, bu başlıkta sık sık paylaşımda bulunurdu, artık göremiyorum. Umarım her şey yolundadır.
Çok sağolun sorduğunuz için:) Belçika ülkesine taşındım ve istifa vb. süreçleri kaynaklı olarak birlikte biraz uzak kaldım. Arkadaşımda kalıyorum, onun evi iş yerine 30 km civarı bir uzaklıkta dolayısıyla bisikletle gidip gelemiyorum, arabayla gidip geliyoruz o sağolsun ama bisikleti de getirdim yanımda. Haftaya kısmetse kendi evime taşınıyorum ve iş yerine yalnızca 9 km uzakta olacağım dolayısıyla #işebisikletle aktivitelerine kaldığım yerden devam edeceğim diye umuyorum. Siz de iyisinizdir inşallah :)

Çok sağolun sorduğunuz için:) Belçika ülkesine taşındım ve istifa vb. süreçleri kaynaklı olarak birlikte biraz uzak kaldım. Arkadaşımda kalıyorum, onun evi iş yerine 30 km civarı bir uzaklıkta dolayısıyla bisikletle gidip gelemiyorum, arabayla gidip geliyoruz o sağolsun ama bisikleti de getirdim yanımda. Haftaya kısmetse kendi evime taşınıyorum ve iş yerine yalnızca 9 km uzakta olacağım dolayısıyla #işebisikletle aktivitelerine kaldığım yerden devam edeceğim diye umuyorum. Siz de iyisinizdir inşallah :)
Sizin adınıza sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Yine haftalık en az 4/5 sürüşlerinizi bekliyoruz. Bende değişen bir durum yok haftalık 4/5 civarında tutmaya çalışıyorum. Her şey gönlünüzce olsun, selamlar. 🙋🏻‍♂️

Sizin adınıza sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Yine haftalık en az 4/5 sürüşlerinizi bekliyoruz. Bende değişen bir durum yok haftalık 4/5 civarında tutmaya çalışıyorum. Her şey gönlünüzce olsun, selamlar. 🙋🏻‍♂️
Çok teşekkürler, inşallah aynen devam edeceğim :)

Evim ile işim arası ciddi ciddi 30 saniye ve ben bir gün markete de uğrarım diye bisiklete bir bindim, artık işe bile bisikletle gidiyorum :huhuu::huhuu:

Gunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...

(link)
(link)
(link)

JUtI0mGCKGljtpu-Hmw6J9-tU24wHHVjVs7klPKG7wY-1536x2048.jpg

Gunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...

(link)
(link)
(link)

296008 dosyayı görüntüle
Seçiminiz hayırlı olsun. Keşke burada da .24 krş verseler, senede 4000 km den 960 tl Allah bereket versin :)

(link)
(link)
(link)

296008 dosyayı görüntüle

Umarım yaptığınız bu değişim sizin için risk değil de yüzünüzü güldüren sonuçlar doğursun.
Yolunuz açık, yeni yaşamınız ve işiniz hayırlı olsun.

Ben de bugün ilk defa gittim bisikletle. Yürüme 10 dk sürüyor diye binmiyordum ama bundan sonra kullanacağım sanırım:)

Seçiminiz hayırlı olsun. Keşke burada da .24 krş verseler, senede 4000 km den 960 tl Allah bereket versin :)

Cok tesekkurler. Aslinda bu tip tesvikler bizim ulkeye lazim. Burada bisiklet surmeye ne var ki diye dusunduruyor cunku. Yollar dumduz, her yer bisiklet yolu ve bu yollarin onemli bir kismi otomobil yolundan tamamen bagimsiz. Ayrica bircok gecis ustunlugu yine bisikletlilerde. Oysa bizim ulkede hicbiri yok, bisiklet surmek biraz cesaret isine donusmus durumda. Asil bize lazim...

Umarım yaptığınız bu değişim sizin için risk değil de yüzünüzü güldüren sonuçlar doğursun.
Yolunuz açık, yeni yaşamınız ve işiniz hayırlı olsun.

Cok tesekkurler:) Herkes icin en hayirlisini diliyorum.

Dün sabah az daha belediye otobüsü altına alıyordu görmemiş adam beni, son anda farkedip kırdım direksiyonu. Lütfen işe gelip gidip saatlerinizde özellikle dikkat edin. Sabahları insanlar daha uyanamadan araba sürmeye başlıyorlar.

(link)
(link)
(link)

296008 dosyayı görüntüle
Herşey gönlünüzce olur umarım. Kafama takılan bir şey var, 9 km yolu 40 dk da gitmek zor olmadı mı :D

Kamu kurumunda çalışıyorum, kamu da çalışıp işe bisikletle gidenler var mı? Nasıl yapıyorlar ? evimle işim arası 20 km civarı , istanbulda sabah saatleri açıkçası çekiniyorum, Bahçeşehirden esenlere gelmeye..Gidenler yazabilir mi tecrübelerini,tavsiyelerini..

Geri