ToroMir
Sadece Bisiklet
- Tepki
- 1.914
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok sağolun sorduğunuz için@Joseph Cavalcanti vardı, bu başlıkta sık sık paylaşımda bulunurdu, artık göremiyorum. Umarım her şey yolundadır.
Sizin adınıza sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Yine haftalık en az 4/5 sürüşlerinizi bekliyoruz. Bende değişen bir durum yok haftalık 4/5 civarında tutmaya çalışıyorum. Her şey gönlünüzce olsun, selamlar. 🙋🏻♂️Çok sağolun sorduğunuz içinBelçika ülkesine taşındım ve istifa vb. süreçleri kaynaklı olarak birlikte biraz uzak kaldım. Arkadaşımda kalıyorum, onun evi iş yerine 30 km civarı bir uzaklıkta dolayısıyla bisikletle gidip gelemiyorum, arabayla gidip geliyoruz o sağolsun ama bisikleti de getirdim yanımda. Haftaya kısmetse kendi evime taşınıyorum ve iş yerine yalnızca 9 km uzakta olacağım dolayısıyla #işebisikletle aktivitelerine kaldığım yerden devam edeceğim diye umuyorum. Siz de iyisinizdir inşallah
![]()
Çok teşekkürler, inşallah aynen devam edeceğimSizin adınıza sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Yine haftalık en az 4/5 sürüşlerinizi bekliyoruz. Bende değişen bir durum yok haftalık 4/5 civarında tutmaya çalışıyorum. Her şey gönlünüzce olsun, selamlar. 🙋🏻♂️

Seçiminiz hayırlı olsun. Keşke burada da .24 krş verseler, senede 4000 km den 960 tl Allah bereket versinGunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...
(link)
(link)
(link)
296008 dosyayı görüntüle
Gunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...
(link)
(link)
(link)
296008 dosyayı görüntüle
Seçiminiz hayırlı olsun. Keşke burada da .24 krş verseler, senede 4000 km den 960 tl Allah bereket versin![]()
Umarım yaptığınız bu değişim sizin için risk değil de yüzünüzü güldüren sonuçlar doğursun.
Yolunuz açık, yeni yaşamınız ve işiniz hayırlı olsun.
Herşey gönlünüzce olur umarım. Kafama takılan bir şey var, 9 km yolu 40 dk da gitmek zor olmadı mıGunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...
(link)
(link)
(link)
296008 dosyayı görüntüle