Metela
Aktif Üye
- Tepki
- 152
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Colnago
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İki teker sevdası bitmiyor, önceden elektrikli bir bisikletim vardı iki sene sürekli onunla işe gittim ve 4.sene itibarı ile iş yerinde tutuyordum, 5. senesinde onu satıp, çok sevdiğim bir arkadaşım sağ olsun kendisinden Colnago bir kadro aldım, şimdi onu toparlayıp tüm yaz işe gidip gelme planlarım var, aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım ancak yazın motosiklet kullanmak bazen çok sıkıcı olabiliyor, bilhassa sıcaklarda motor ısısı ve trafik insanı deli edebiliyor, kendi çapımda bir yüzücüyüm maratonlara da katılıyorum, şimdi bisikleti de bu spor sevdama iş bahanesi ile katıp umuyorum ileride ironman gibi etkinliklere katılmak istiyorum, şimdilik en az bir sene haftanın ortalama 3 günü, her gün 50 km olarak işe gidip geleceğim, dönüş kısmında da yokuşlar olacak, bu kısımda arada uzun 50-100 km arası fırsat olursa haftasonu antrenmanları katabilirsem, sakatlık vs olmazsa seneye bisiklette bir seviyeye geçeceğimi umuyorum. O zaman hayallerime bir adım daha yaklaşabilirim diye umuyorum. Yaş 44 sonuçta ve bazı şeyleri yapmak için zamanı iyi kullanmam şart, haziran başı gibi bisiklet toparlanmış olur burada sizlerle paylaşmayı isterim, herkese yasaklar sonrası kazasız belasız, keyifli sürüşler.