erman35
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.164
- İsim
- ERMAN
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
merhaba,Usyalar üstadlar.bir.sorum olacak ben acemiyim.40 yasinda daha bir haftadir bisiklete biniyorum onadada düşüp.dirsegi kırdım . Benim sormak istedigim bir kisi ne kqdar tecrübe kazanınca yani ne jadar bisiklet kullandiktan sonra trafiğe cikar akan trafige yoğun.trafige cikmak icin ne kadar tecrube gereklidir. Ben cok.sevdim bisiklet sürmeyi.tragige cikmak istiyorum ise.bisikketle.gitmek istiyorum ama.daha cok acemiyim oncesinde hic bisiklete binmedim.ilke.defa kirk yaşında bindim yeoyeni bir aehir bisikleri alıp.bir haftada dirseği kırdım hedefim yogun akan trafige cikmak.ankarafan ornek verirsem.eskisehir.yu gini anadolu bulvari gibi ana halter.yoginluhjndaki yollarq vikmak icin bir aymi bir.yilmi.ne kadar tecrube lazım
ilk zamanlarımda bende sokak aralarından giderek başladım.
baktım olmuyor öyle yola çıkmaya başladım ilk zamanlarımda tedirgindim başıma bir kaza gelir mi diye.
yavaş yavaş deneyim kazandıkça seri olmaya başladım bu süreçte trafik kurallarına uymanız gerekir sürdükçe zaten neyi nasıl yapmanız gerekir öğreneceksiniz.bu düşünceleriniz sürdükçe kaybolacaktır.