SeYaP
Daimi Üye
- Tepki
- 620
- İsim
- Serkan Yavuz PAMUK
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Genelde ofiste kıyafet ve ayakkabı bırakmak veya yanınızda taşımak bir çözüm. Ofise varınca hızlıca bir temizlenme yeterli oluyor.Merhaba yazdıklarınızı imrenerek okudum. Bisiklet serüvenime yeni başladım ben de. Dün ilk sürüşümde 30-40 dklık yollarda ter içinde kaldım üstelik gece sürüşüydü. İşe gitmeyi çok isterim ama casual çalışmak zorunda olan bir beyaz yakalıyımSiz nasıl çözüyürsunuz bu tarz sorunları merak ettim?
Kısaca deneyimlerimi yazayım. 2 senedir yaz kış bisiklet ile gidiyorum işe. İlk başlarda gaza gelip basıyordum. Ter içinde kaldığımı farkedince, sırt çantama yedek kıyafet yükleyip basmaya başladım. Hala terliyordum. Sonra dedimki neden basıyorum. Daha erken çıkıp, daha yavaş gitmeye başladım. Terlemem azalsa da sırt çantam olduğundan sırtım çok terliyordu. Sonra arka bagaj alıp sırt çantasını devreden çıkardım. Sakin sürüşler yaptığınızda, yedek kıyafet, havlu, deodorant üçlüsü ile iş yerinde kıyafet değiştirip devam ediyorum güne. Evet benim çalışma koşullarımda gömlek pantolon yer almasa da, şort ve tshirt yedekleri ile güne bisiklet keyfi ile başlayıp, isteğe göre iş dönüşü uzatılan gezilerle eve dönmek günün stresini de atıyor üzerimden. Tek sıkıntı özellikle yazın her gün 2 tshirt, haftada 12 tshirt.... sürekli çamaşır makinesi çalışıyor.Merhaba yazdıklarınızı imrenerek okudum. Bisiklet serüvenime yeni başladım ben de. Dün ilk sürüşümde 30-40 dklık yollarda ter içinde kaldım üstelik gece sürüşüydü. İşe gitmeyi çok isterim ama casual çalışmak zorunda olan bir beyaz yakalıyımSiz nasıl çözüyürsunuz bu tarz sorunları merak ettim?
@BerkEvren önerileriniz için teşekkür ederim. Olası duruyor istedikten sonra bir şekilde çözüm bulunur sanırım. Önce bir kondsiyonumu artırıp ilerleyen süreçte deneyeceğim inşallah.Kısaca deneyimlerimi yazayım. 2 senedir yaz kış bisiklet ile gidiyorum işe. İlk başlarda gaza gelip basıyordum. Ter içinde kaldığımı farkedince, sırt çantama yedek kıyafet yükleyip basmaya başladım. Hala terliyordum. Sonra dedimki neden basıyorum. Daha erken çıkıp, daha yavaş gitmeye başladım. Terlemem azalsa da sırt çantam olduğundan sırtım çok terliyordu. Sonra arka bagaj alıp sırt çantasını devreden çıkardım. Sakin sürüşler yaptığınızda, yedek kıyafet, havlu, deodorant üçlüsü ile iş yerinde kıyafet değiştirip devam ediyorum güne. Evet benim çalışma koşullarımda gömlek pantolon yer almasa da, şort ve tshirt yedekleri ile güne bisiklet keyfi ile başlayıp, isteğe göre iş dönüşü uzatılan gezilerle eve dönmek günün stresini de atıyor üzerimden. Tek sıkıntı özellikle yazın her gün 2 tshirt, haftada 12 tshirt.... sürekli çamaşır makinesi çalışıyor.![]()
![]()
Bu hafta 5/5 tamamladımmerhaba iyi haftalar dilerim.
içimden bir ses bu hafta 5/5 yapacaksın diyor.(hanımı annesine gönderdim de)
234672 dosyayı görüntüle