Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    710
Yurt içinde bulamayız galiba bundan
bende omuz spor çantası kullanıyorum basımdan gecırıyorum sırtımda capraz duruyor.sırt çantasından daha iyi dır.
Omuz çantası dengenizi bozabilir hocam. Dikkat edin. Bir de değdiği yeri hava girişini ve çıkışını engellediği için sırılsıklam terletiyor. Benim bu çantaya geçme amacım buydu. Türkiye'de satılıyor benzerleri. Sele altı çanta yazarsanız çıkar. Hatta Bir Türk firmanın yaptığı da vardı. Altta linkini gönderdim.

(link)

Scudo
Omuz çantası dengenizi bozabilir hocam. Dikkat edin. Bir de değdiği yeri hava girişini ve çıkışını engellediği için sırılsıklam terletiyor. Benim bu çantaya geçme amacım buydu. Türkiye'de satılıyor benzerleri. Sele altı çanta yazarsanız çıkar. Hatta Bir Türk firmanın yaptığı da vardı. Altta linkini gönderdim.

(link)
çok iyimiş Murat bey sağolun.

(link)

Çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Yıllar sonra bisiklet tutkusu tekrar canlandı :)
Çocukluğumda alınan, modelini hatırlamadığım ve bana 5 beden büyük gelen Bianchi bisikletim ile yıllarca vakit harcadım. 35'inden sonra gelen bisiklete binme sevdası ile Sportive 225 edindim be ben de işe bisikletle gidenler kervanına katıldım :)
Yakında ben de fotoğraflar atmaya başlarım ama önce birazcık kendi sınırlarımı yoklayayım bakalım ne kadar geride kalmışım :)
Ha olur da bisiklet almadan önce buraları okuyan varsa, başkalarının bisikletle alakalı olumsuz söylemlerine kulak asmasın, içinden gelen sesi dinlesin ve kendisine rahat gelebilecek, bütçeyi zorlamayacak bir bisiklet edinsin. Başkalarına göre değil, kendinize göre yaşayın.
Bir kaç gün oldu alalı, işe bisikletle gidiyorum ve beni çok motive ediyor. Sürdükçe mutlu oluyorum :)
Herkese güvenli ve mutlu sürüşler dilerim

Herkese tekrardan merhaba.Foruma uzun süredir girmedim. Herkes iyidir umarım ki..

66 gün sonra tekrardan işime geri dönebildim ve elbette ki pedallayarak.

IMG_20200519_232323096.jpg

Memur olduğum için işyerime takım- gömlek-kumaş pantolon giyerek gitmek zorundayım. Ancak bisikletle gitmek istiyorum. Böyle durumdaki arkadaşlar nasıl bir çözüm getiriyor? İşyerinde duş imkanım yok.

Memur olduğum için işyerime takım- gömlek-kumaş pantolon giyerek gitmek zorundayım. Ancak bisikletle gitmek istiyorum. Böyle durumdaki arkadaşlar nasıl bir çözüm getiriyor? İşyerinde duş imkanım yok.
İş yerinizde kendinize ait bir dolabınız ve soyunma odanız var ise kıyafetlerinizi götürün
kişisel temizliğinizi duş imkanı yok ise ıslak mendil ve havlu ile yapın.
tercihen bir tutam deodorant lezzet verir :)

Uzun zamandır foruma girmiyordum. Herkese selam. Ara vermeden devam .inşallah . Hele sokağa çıkma yasağı olunca tadından yenmiyor.tabi izin belgesi varsa . Bu arada yeni bisikletim 2.el kron rocket ilk yol bisikletim . 20200519_002259.jpg

aynı durum bende de var gerçi uzun zamandır sivil takılıyorum kurumda ama takım elbise ile geldiğim zamanlarda oldu @sspl arkadaşın bahsettiği gibi takım elbisemi kurumda bırakıyordum öyle dolabım falan da yok elbise kılıfının içinde askılığa asıyordum. mesai başlamadan 10 dk kadar önce kurumda olmaya gayret gösterip üstümü değiştirip çok terledi isem lavaboda elimi yüzümü yıkarken hafiften koltuk altımı da yıkayıp kağıt havlu ile kurulayıp dedorant ve parfüm ile mis gibi oluyordum :D yedek çorapta bulundururdum kurumda gerçi o hala var da çekmecemde ıslak mendil yedek çorap dedorant ve ufak bir parfüm bulunur

@Poizer elektrik destekli katlanır bisiklet kullanabilirsiniz. Hem dik oturuş pozisyonu sayesinde kıyafetinizde kırışıklık olmaz, hem de çok az terlersiniz :)

1 haziranda iş yerimiz açılacak İnşallah. arada bir bisikletle gittiğim işe her gün bisikletle gitmeyi planlıyorum. kıyafet ve oda konusunda rahatım ama duş imkanı yok maalesef. ben de o yüzden saçlarımı 3-5 numaraya vurup iş yerine gidince direk lavaboya sokmayı düşünüyorum :D

@BerkEvren çok teşekkür ederim, en kısa sürede dinleyeceğim. Benim normalde mesaim biraz erken başlıyor 07:00'de iş başı yapıyorum. Dolayısıyla 6'da metrobüse binmekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Dönüşte de 16:00'da çıkış yaptığım için en iyi ihtimalle Maslak'tan karaköy ya da beşiktaşa vapura gitmeyi planlıyorum.

@sspl teşekkür ederim hocam. Eskiden çok biniyordum da son dönemde sadece katlanır bisikletle gidiyorum yakın çevreye. Katlanır bisiklet trafikte güven vermiyor maalesef :/

Merhabalar arkadaşlar. 20 aydır bisiklete binmiyordum bu sabah tekrar pedallayarak işe geldim. Önce bacaklarım sonra ciğerlerim itiraz ettiler ama dinlemedim. Geçen yazı motosikletle kışı da arabayla geçirdim. Bisiklet sürmeyi çok özlemişim. 12 km yolu yarım saat civarında gelebildim. eski hızlı günlerime döneceğim inşaAllah.

Lastik çapını yanlış girmiş olmayın 😀😀😀

Şaka bir yana; bazen ben de sebepsiz yere uzatıyorum yolu. Nedeni yok. Sanırım bahane arıyoruz 😊
Hocam bazilarimiz hanimlarina karşi çok maço olabiliyorlar
43482649_10156080966144315_7816077091232808960_n.jpg

Geri