Bu sabah gelirken kaza yaptım.
İşe geç kaldım, normalde çok sorun etmem, haftada sadece bir gün saatinde gidiyorum zaten. 08:30'da başlayan mesaiye en az yarım saat geç giderim çoğunlukla. Bugün 09:00'da anca evden çıktım. Trafik ne hikmetse çok sıkışık. Çok sık yapmadığım birşeyi yaparak araçların arasından dikkatli bir şekilde ilerliyorum. Sağ şeritte otobüs olunca fazla yaklaşmak istemedim, orta şerite kaydım. Önümde kamyon var, gaza bastı, ben de sol pedal kilitsiz bir şekilde sağ pedalı döndürdüm, tam sol pedalı kilitleyip devam edeceğim, kamyon durdu, ben duramadım, sağda da otobüs var diye kaçamadım. Önce kafamı vurdum, sol elimi ve sol omzumu çarptım kamyona. Bisiklette de bende de herhangi bir problem yok. Sol elimde iki yer kanadı, sol omzumda morluk ve hafif sızı var. Sinek gibi yapıştım anlayacağınız

İşin komiği, çarptığım kamyonun sürücüsünün duruma anlam veremeyip aval aval bakması

Bir şeyin kendisine temas ettiğini anladı ama araç olmadığına emin gibi. Yanına gittim "arkadan çarptım ama bir sorun yok" dedim, kafasını eğdi, devam ettik.