Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
küçük bir çılgınlık yaptım yine bugün :D

ERHhoRJWoAAHso9

Scudo
Arkadaşlar ben Ankara Ostimde oturuyorum işyerim de dört km mesafede. Ama güzergah köpek kaynıyor. Bir keresinde yere düşürdüler, bana bişey olmadı ama telefonun camı çatlamıştı. İşe bisikletle gidip gelenler köpek sorununu nasıl çözüyor?

Eyvah. Forumun en nezih başlığına köpekli mesaj geldi. Kavgasız gürültüsüz hallolur inşallah.

Sözüm size değil @bugraakb bu arada. Geçmiş olsun size. Forumda sadece köpekli başlıklara mesaj yazan üyeler var da... Köpek sevenlere hakaret falan ediyorlar. Buraya da gelirlerse diye korktum. O bakımdan.

Size tek söyleyebileceğim, havlamaya başladıklarında yerden taş alıp, atıyor gibi yaparsanız çoğu köpek kaçıyor. Siz kaçmaya başlayınca iyice cesaretleniyor sahte kabadayılar.
...

2 yıldır şehir bisikleti ile işe gidiyorum. Hiç köpek saldırısı olmadı ama (enterasan bir bisklet triban 100 )ile 2 gündür beni de rahatsız ediyorlar.Korkmayın ,korktuğunuzu belli etmeyin ,göz göze gelmeyin . Korktuğunuzu bellİ ederseniz gaza geliyor kerata lar. 😁😁20200219_180357.jpg

Arkadaşlar ben Ankara Ostimde oturuyorum işyerim de dört km mesafede. Ama güzergah köpek kaynıyor. Bir keresinde yere düşürdüler, bana bişey olmadı ama telefonun camı çatlamıştı. İşe bisikletle gidip gelenler köpek sorununu nasıl çözüyor?
Koşarak sana geliyorlarsa bisikletten in. Konuş laf at bağır çağır hayır de bisikleti araya koyarak yürüyerek devam et. En azından kaza yapma düşme riskin kalmıyor. Bir süre sonra aynı köpekler olursa sana alışıyor sen onlara alışıyorsun ne yaptıklarını, yapacaklarını biliyorsun. Onlara alışıyorsun korkun geçiyor

@Yenikasiyer cok alakasiz olcak ama, hoodlari biraz daha indirmelisin diye dusunuyorum.. Droplardan tutup onune aniden bisey cikarsa, fren yapmak imkansiz olur.. Bisiklet sehirden daha cok tur ile karisim olmus.
@bugraakb kopege denk geldimmi aniden durup, hooosstt diye bagiririm kacar. Kacmazsa matarayi alip su sicratirim :)

küçük bir çılgınlık yaptım yine bugün :D
İyi de bunun neresi çılgınlık.:ssrtcbya:Mandıra filozofu gibi çalışmaya karşı olaydın olabilirdi.Sen yine işe gitmişsin. :DDeseydin sabah kalktım haşortmanları çektim 150 km çaktım, patrona da sıranı bekle bisikletten sonra geliyoz diyeydin o da olurdu.

İyi de bunun neresi çılgınlık.:ssrtcbya:Mandıra filozofu gibi çalışmaya karşı olaydın olabilirdi.Sen yine işe gitmişsin. :DDeseydin sabah kalktım haşortmanları çektim 150 km çaktım, patrona da sıranı bekle bisikletten sonra geliyoz diyeydin o da olurdu.
Bağcılarda bisiklet sürmüş adam. 150 km yapmış kadar saygı duyarım :D

şu söylediğini bugün metro yaptırdı bana. patrona az bekle metronun keyfi çatsın geliyoruz dedim. 10 dk lık metro hattını 45 dk da gittik. keşke bisikletle gelseydim :acpsnr:

@BerkEvren bagcılarda sürmek bu kadar zormu, İstanbulu bilmiyorum gerçekten

• Beğen
Tepkiler: erman35
Esenler,Bağcılar kötü olmasına kötü de sanki Beşiktaşın Kadıköyün durumu çok iyi.Kadıköylülerin, Beşiktaşlıların poklarını pembiş pembiş galp şeklinde sanmayın.:ssrtcbya:Fırsatını bulmaya görsünler goca goca cipleri ile bisikletlilere acımayabilirler:tskler:

Geri