makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.557
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Koşarak sana geliyorlarsa bisikletten in. Konuş laf at bağır çağır hayır de bisikleti araya koyarak yürüyerek devam et. En azından kaza yapma düşme riskin kalmıyor. Bir süre sonra aynı köpekler olursa sana alışıyor sen onlara alışıyorsun ne yaptıklarını, yapacaklarını biliyorsun. Onlara alışıyorsun korkun geçiyorArkadaşlar ben Ankara Ostimde oturuyorum işyerim de dört km mesafede. Ama güzergah köpek kaynıyor. Bir keresinde yere düşürdüler, bana bişey olmadı ama telefonun camı çatlamıştı. İşe bisikletle gidip gelenler köpek sorununu nasıl çözüyor?
İyi de bunun neresi çılgınlık.küçük bir çılgınlık yaptım yine bugün![]()
Bağcılarda bisiklet sürmüş adam. 150 km yapmış kadar saygı duyarımİyi de bunun neresi çılgınlık.Mandıra filozofu gibi çalışmaya karşı olaydın olabilirdi.Sen yine işe gitmişsin.
Deseydin sabah kalktım haşortmanları çektim 150 km çaktım, patrona da sıranı bekle bisikletten sonra geliyoz diyeydin o da olurdu.
İyi de bunun neresi çılgınlık.Mandıra filozofu gibi çalışmaya karşı olaydın olabilirdi.Sen yine işe gitmişsin.
Deseydin sabah kalktım haşortmanları çektim 150 km çaktım, patrona da sıranı bekle bisikletten sonra geliyoz diyeydin o da olurdu.