BayCicik
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Özer Cicik
- Bisiklet
- b'Twin
Ntv'de hava durumu sunan Gökhan ABUR abinin sesiyle okudumGünaydın, hayırlı işler herkese.
İzmir geçen haftaya göre sıcak başladı, en azından rüzgar yok. Hava durumunda bugün ve yarın hava açık görünüyor ama çarşambadan itibaren pazar gününe kadar yağış görünüyor. Bakalım haftayı kaç gün ile bitireceğim. Not: 3 kat giyinip sonra değiştirmek biraz uğraştırmaya başladı.![]()
Bende sabah umduğumu bulamadım havadan soğuk olur üşürüm diye düşündüm ama aksine terledim bile görenler bu havada nasıl terliyorsun diye soruyor?Günaydın, hayırlı işler herkese.
İzmir geçen haftaya göre sıcak başladı, en azından rüzgar yok. Hava durumunda bugün ve yarın hava açık görünüyor ama çarşambadan itibaren pazar gününe kadar yağış görünüyor. Bakalım haftayı kaç gün ile bitireceğim. Not: 3 kat giyinip sonra değiştirmek biraz uğraştırmaya başladı.![]()
Hava sabah soğuk akşam dönüşte sıcak oluyor. Hastalık için ideal şartlarOna göre giyinmek lazım.
Günaydın, hayırlı işler herkese.
1 haftalık izinden sonra bugun soguk havada işe gittim.. 4 dereceGiyinmek zorlaştı zaman alıyor.. 1 haftalık izinde herşey dahil otelde 7/24 yemek, alkol vs derken öyle bi hamlamışımki işe giderken 220metre tırmanış 13km mesafeyi ortalama 24-26km/s hızla katederken, şimdi 19km/s hızla gelebildim.. Nabız 169 olması gereken yollarda, 147yi geçemedi
mide bulantısı, bacak kol agrıları ve hafif baş donmesi.. 2 gune kendime gelirim
![]()