Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    710
İlk 3 günü hatunla birlikte, dün ve bugün solo bi şekilde, 5te5 oldu. Yarın da kesintiye uğratmam. Bu hafta sabah ayazı dışında Antalya iyi. Gerçi yağmur olmadığı müddet Antalya sıcaklık olarak hep iyi :komik:

Scudo
Bende askeri malzeme satan bi esnaftan aldığım termal eldiven var o hoşuma gidiyo ama bilekten açılıyo bisiklet sürmeye başlayalı 4 5 ay olduğu için henüz bu malzemelerim yok takipteyim bende

Günaydın, hayırlı işler herkese.
İzmir geçen haftaya göre sıcak başladı, en azından rüzgar yok. Hava durumunda bugün ve yarın hava açık görünüyor ama çarşambadan itibaren pazar gününe kadar yağış görünüyor. Bakalım haftayı kaç gün ile bitireceğim. Not: 3 kat giyinip sonra değiştirmek biraz uğraştırmaya başladı. :)

İzmir geçen haftaya göre sıcak başladı, en azından rüzgar yok. Hava durumunda bugün ve yarın hava açık görünüyor ama çarşambadan itibaren pazar gününe kadar yağış görünüyor. Bakalım haftayı kaç gün ile bitireceğim. Not: 3 kat giyinip sonra değiştirmek biraz uğraştırmaya başladı. :)
Ntv'de hava durumu sunan Gökhan ABUR abinin sesiyle okudum :)

Bende sabah umduğumu bulamadım havadan soğuk olur üşürüm diye düşündüm ama aksine terledim bile görenler bu havada nasıl terliyorsun diye soruyor? :harika:

Hava sabah soğuk akşam dönüşte sıcak oluyor. Hastalık için ideal şartlar :) Ona göre giyinmek lazım.

Sabah kalkınca ilk iş hava durumuna bakıyorum. Kaç kat giyineceğimi hesaplamak rahat bir 10 dakikamı alıyor:kötü:

Arkadaşlar ben çok şanslıyım hava durumu banko 0 , altında kırağı kesin var ve ne giyeceğim derdi yok. Kıyamet sonrası Hollywood filmlerindeki gibi giyiniyorum. Kar gözlüğü, balaklava,alt thermal, üst thermal, üst kışlık, dış kabuk softshell, ayaklarda kalın çorap, Allah'tan donlanma yok henüz yollarda. Yani kış modu, incesi hafifi yok.

Dosyalar

• IMG_20191130_131802.jpg
    IMG_20191130_131802.jpg
    1 MB · Okunma: 60
1 haftalık izinden sonra bugun soguk havada işe gittim.. 4 derece :D Giyinmek zorlaştı zaman alıyor.. 1 haftalık izinde herşey dahil otelde 7/24 yemek, alkol vs derken öyle bi hamlamışımki işe giderken 220metre tırmanış 13km mesafeyi ortalama 24-26km/s hızla katederken, şimdi 19km/s hızla gelebildim.. Nabız 169 olması gereken yollarda, 147yi geçemedi :D mide bulantısı, bacak kol agrıları ve hafif baş donmesi.. 2 gune kendime gelirim :D

1 haftalık izinden sonra bugun soguk havada işe gittim.. 4 derece :D Giyinmek zorlaştı zaman alıyor.. 1 haftalık izinde herşey dahil otelde 7/24 yemek, alkol vs derken öyle bi hamlamışımki işe giderken 220metre tırmanış 13km mesafeyi ortalama 24-26km/s hızla katederken, şimdi 19km/s hızla gelebildim.. Nabız 169 olması gereken yollarda, 147yi geçemedi :D mide bulantısı, bacak kol agrıları ve hafif baş donmesi.. 2 gune kendime gelirim :D

Ben de beni gaza getirip sıfır derece soğukta yollara düşüren arkadaş nerelerde diye düşünüyordum bu sabah :)

@Cem Coşkun Bu hamlamama rağmen çıktım :)) Onumuz 5 gun yağmurlu, zinciri wet lube ile yağladım :) Soğukta ayrı güzel.. Millet duraklarda kaskatı donmuş kıpırdayamıyorlar, kırmızı ışıkta beklerken agzım egzoz gibi duman çıkarırken keyifli olur :) Akşam antremana çıkıcam, otelde yediklerimin, içtiklerimin zehrini atmam şart :D

wet lube nin faydasını ne kadar görüyorsunuz ? bende göztepe - ışıkkent yapıyorum özellikle yeni garaj ışıkkent arası çimentaş sebebi ile felaket oluyor maalesef.ben standart shimono ile yağlama yapıyorum.

bugün bisikletle işe geldim 15 km ilk 5 km si ısınana kadar ayazla mücadele because ankara özellikle sabahları müthiş ayaz.... termal içlik vs gövde bacakları koruyorum da soğuktan ellere ve ayaklara ve yüze hala net bir çözüm üretemedim yüz felci olmaktan korkuyorum bisikletten soğutan memleket

Geri