KocaKurt
Üye
- Tepki
- 64
- İsim
- Ahmed Tahir KÖSE
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Cervélo
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

shimanonun alet matarası işe yarıyor mu? şehir için kullanım yada uzun antrenmanlarda kullanımı nasıl oluyor neler sığabiliyor?Bu haftayı da 5'te 5'le kapatıyorum. Bugün için kuvvetli sağanak uyarısı vardı. Yarım saat erken çıkıp yağmura yakalanmadan ofise vardım. Akşam da fırtına sonrası çıkıp paçayı kurtarmaya niyetliyim
215133 dosyayı görüntüle
Bu hafta emektar scott speedster ile son sürüşümü de yaptım. Üzerindeki grup seti kinesis kadroya geçiriyorum. (Kendisi kadro + maşa + sele borusu + stok jantlar şeklinde satılıktır. İlgilenen özel mesajla ulaşabilir)
215134 dosyayı görüntüle
İçinde yedek iç lastik, alyan seti, tyre key levye (normal levyelerden uzun bu arkadaş), topeak micro rocket pompa var.shimanonun alet matarası işe yarıyor mu? şehir için kullanım yada uzun antrenmanlarda kullanımı nasıl oluyor neler sığabiliyor?
ustadım vallahı bravo sana imrenıyorum desem yalan olmaz.Kimine göre delilik, biz ve bizim gibiler için tutku ve istikrar..Yağmurda pedal..
215137 dosyayı görüntüle
Tüm sürüşler öncesi faydalandığım uygulama / site windy benim. Bugün 11mm'lik yağmuru bile windy'nin uyarısıyla atlattım. Sürüş planlarken çok faydalı oluyor tavsiye ederim.bugun işe bisikletle geldim ama ankarada fırtına ve yağmur şiddetini akşam üzeri arttıracakmış umarım iş çıkışı bir yerlere savrulmam...