Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
Scudo
Günaydın, Hayırlı işler herkese.
Bu haftayı da 5/4 tamamladım. Hepimiz sabah akşam hava durumuna bakarız, bende dünden sürmem diye niyetlenmiştim. Sabah ani bir yağmur yağdı uyandığım saatlerde. Sonra kesildi, bende fırsat bu fırsat deyip çıktım ?. Çıktığımda ısı olarak gayet güzel bir havaydı ve işe de sağ salim ıslanmadan geldim ?. Şimdi ise yağmur yağıyor. Bu arada ıslanan tek şey ayakkabı kılıfım oda bileğe kadar.
Yolların ıslaklığı neyse de, kirlenmek evde sorun yaratıyor ??.
DSC_0037.JPG

Bu haftayı da 5'te 5'le kapatıyorum. Bugün için kuvvetli sağanak uyarısı vardı. Yarım saat erken çıkıp yağmura yakalanmadan ofise vardım. Akşam da fırtına sonrası çıkıp paçayı kurtarmaya niyetliyim :)

0b9beb42-8700-4316-8009-0c5218ffc4a7.png

Bu hafta emektar scott speedster ile son sürüşümü de yaptım. Üzerindeki grup seti kinesis kadroya geçiriyorum. (Kendisi kadro + maşa + sele borusu + stok jantlar şeklinde satılıktır. İlgilenen özel mesajla ulaşabilir)

IMG_20191127_141116.jpg

Bu haftayı da 5'te 5'le kapatıyorum. Bugün için kuvvetli sağanak uyarısı vardı. Yarım saat erken çıkıp yağmura yakalanmadan ofise vardım. Akşam da fırtına sonrası çıkıp paçayı kurtarmaya niyetliyim :)

215133 dosyayı görüntüle

Bu hafta emektar scott speedster ile son sürüşümü de yaptım. Üzerindeki grup seti kinesis kadroya geçiriyorum. (Kendisi kadro + maşa + sele borusu + stok jantlar şeklinde satılıktır. İlgilenen özel mesajla ulaşabilir)

215134 dosyayı görüntüle
shimanonun alet matarası işe yarıyor mu? şehir için kullanım yada uzun antrenmanlarda kullanımı nasıl oluyor neler sığabiliyor?

• Beğen
Tepkiler: erman35
shimanonun alet matarası işe yarıyor mu? şehir için kullanım yada uzun antrenmanlarda kullanımı nasıl oluyor neler sığabiliyor?
İçinde yedek iç lastik, alyan seti, tyre key levye (normal levyelerden uzun bu arkadaş), topeak micro rocket pompa var.
Sadece kapak kısmı biraz kötü. Bir kat elektrik bandı çekip sağlamlaştırdım. (İç vida kısmına)

Günaydınlar, normalde Cumaları işe motosikletle gelirdim ama baktım yine yağmur atladım bisiklete. Yağmurluk yediği yağlı çamurlardan dolayı artık arınmıyor :) bende sadece durulayıp asıyorum. Eve dönüşte de direkt kıyafetlerle duşa giriyorum, çamurları durulandıktan sonra kıyafetleri çıkarıyorum.

IMG_20191129_091107_2.jpg

@erman35

Teşekkür ederim.
Sabah çıktığımda yağmur orta derecedeydi. İşyerime yaklaştığımda sağlam yağmur indi ama korkunun ecele faydası yok pedallamaya devam ettim İşyerimde artık kronik çılgın olarak tescillendim kimse bu duruma şaşırmıyor :)
Hepimize kazasız ve keyif alacakları pedallar dilerim. Kolay gelsin.

bugun işe bisikletle geldim ama ankarada fırtına ve yağmur şiddetini akşam üzeri arttıracakmış umarım iş çıkışı bir yerlere savrulmam...
Tüm sürüşler öncesi faydalandığım uygulama / site windy benim. Bugün 11mm'lik yağmuru bile windy'nin uyarısıyla atlattım. Sürüş planlarken çok faydalı oluyor tavsiye ederim.
(link)

Ankara için akşam yağış gösteriyor ama sürüşü bozacak bir miktar yok gibi. 33 km hızdaki rüzgar sizi yoracaktır. Alışık değilseniz sürmeyin derim o rüzgarda.

Gününüz aydın ve esenlikli olsun arkadaşlar.
Bu sabah hava açıktı ve arka planda Uludağ temalı bir fotoğraf aldım.

DSC_0168.JPG

Hava hem açık hem de hafif esintili. Mavi göğü işyerimden de olsa seyretmenin keyfi bambaşka..

DSC_0170.JPG

Katlanır desteğiyle bu ayı 2* 6 da 6 ile tamamladık ?.
Screenshot_2019-11-30-20-57-55.png
Bu ay Bisiklet bakımından verimli geçti.
Selamlar.IMG_20191005_161740.jpg

Son düzenleme:
Geri