Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
Scudo
@Kuzey Ege Kirli Para ,1.sezon 1.bölüm . Sert NOx . Bisiklet bireyin yolda giderken ne kadat karbonmonoksit gazına kalacağını hesaplıyorlar. Belgesel genelinde Volswagen firmasının yaptığı yolsuzluktan bahsediyor.
Teşekkürler ilginiz için

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve erman35
Kayseri'ye ne sonbahar ne de kış geldi bu sene yarından itibaren burası da yağmurlu olacak sanırım. Önlem alıp gelmeye devam etmek istiyorum. İnşallah yağmurluk pantolon tarzı bir şey bulabilirim.

@Muhammet Ağrı 2 senedir kullanıyorum ayakkabıları da kapatıyor. Hemen hemen hiç ıslanmadım daha. Üst mavi için deneyimim olumsuz. Ortalama bir sürüşte yarım saat içerisinde alt tarafa su geçirdi malasef.

@Muhammet Ağrı hayırlı olsun güle güle kullanın.özelliklı yol bisikletin de arka lastikten fena ıslanıyor ayakkabılar. Artık birde ayakkabı kılıf alırsınız.kışın Performans sürüşlerinde güzel olur.
😊

@Muhammet Ağrı sizi tebrik ediyorum, yağmurda sürmeye bir türlü cesaret edemiyorum nedense. Aslında nedeni belli. Kendimizi bir şekilde temizliyoruz da, bisikleti temizlemek çok zahmetli geliyor bana. Siz bisikletinizi ne sıklıkta ve ne detayda temizliyorsunuz? Islak bırakıyor musunuz mesela? Siz bir de hergün kullaniyorsunuz.

Geri