makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.557
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
👍 Teşekkürler, sele ayarı ile birlikte jel destekli bir eldiven de edineyim.Avuç içi jel destekli eldiven kullanmanızı da tavsiye ederim. Benim parmak ağrılarımı ciddi derecede azaltmıştı.
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...Hepinize hayırlı işler. Bugün ufak bir kaza geçirdim. Hasanpaşa Camisinin bulunduğu sokağı nedense her gün belediye araçları çamur olana kadar yıkıyorlar. Ben de her gün bu yolu ıslak görünce içimden küfür ediyorum. Bugün ıslak yolda ön tekerleğin kayması sonucu kendimi yerde buldum. Ciddi bir şey olmadı. Dış lastiklerim eskimişti zaten. Sizden ıslak zeminde yol tutuşu iyi olan(700x23-25) hiç patlamayan bir lastik önerisi alabilirim
233288 dosyayı görüntüle233287 dosyayı görüntüle233289 dosyayı görüntüle
Şimdi twitterdan yazacağım. Bakalım belki vazgeçerler. Ne gerek var anlamıyorum. Sokağı yıkamaktansa biraz sularsın toz kalkmaz. Ya da bu işi sabah 6'da yap ki kurusun işe gidiş saatine kadar.@murat serbet Geçmiş olsun abi. Bizim burada da 5 km lik cadde var iki günde bir foşur foşur yıkıyorlar. Bisiklet ve üzerim çamur olmasın diye 10 km hızla geçiyorum çok sıkılıyorum.
Ben de geçen hafta başladım.Bakalım ne gibi değişiklikler olacaka.Haftanın 5 günü işe gidip geliyorum.Haziran ayı boyunca haftanın 6 gunu her sabah antreman yaparak işe gittim sonuç 4 kilo kayıp karın ve bacak kas hatları belirginleşti
233292 dosyayı görüntüle
Ben de geçen hafta başladım.Bakalım ne gibi değişiklikler olacaka.Haftanın 5 günü işe gidip geliyorum.
Şimdilik üst bacaklarda biraz ağrı var ve hızlanınca da yanma var.
Ne zaman geçecek merak ediyorum.
Gerçekten mi...Vücudun hamlığına göre değişir, 1.5 ay olacak bende hala devam ediyor.
O zaman biraz zaman...İlk başladığımda yokuş yukarı gidebildiğim mesafe 500 metre idi sonra inip bir süre yürüyordum. Şimdi yokuş yukarı 4 km aralıksız çıkabiliyorum (daha fazla gidebilirim ama eve varmış oluyorum). Ancak bacak ağrıları illaki oluyor oda kas kütlesi ile alakalı. Gelişmeye başlayan kaslar ağrı yapıyor yani bu iyi bir şey. Arka taraf için sele değişikliği yapabilirsiniz ki ben sorunumu öyle çözdüm. Bisiklet gerçekten zor bir spor ama altında sevdiğin beğenerek aldığın bir bisiklet varsa keyfi başka.
Gerçekten mi...
Valla bazen hele ki sahildeki rüzgar da olduğundaanlık olarak keyfim kaçıyor.Sonra biraz dinleniyorum.Çünkü bacaklarım taş gibi oluyor, popom acıyor.Su içiyorum sonra tekrar devam.
Böyle böyle geçecek sanırım.
Sabır lazım herhalde...