Abest olmaz, sadece birkaç gün şaşırırlar merak ederler, sonra alışırlar, soru sormaya başlarlar, benim şirket aracım var ona rağmen haftada 1-2 kez gelmeye çalışıyorum, güne iyi başlarsınız verimliliğiniz artar, herkes uyanmaya çalışırken siz zımba gibi olursunuz,
ter konusu: ben bagajımda temiz kıyafet ve çamaşır taşıyorum, bisiklet kıyafeti ile geliyorum, sonra lavaboya dalıyorum, bisiklet kıyafetlerimi çıkarıp elimi yüzümü kollarımı, kafamı ve koltuk altlarımı yıkıyorum, üzerine deodorant sürüp temiz kıyafetlerimi giyiyorum, kullanılmayan ufak bir balkonumuz var oraya ip gerdim terli kıyafetlerimi de akşam tekrar giymek üzere oraya asıp kurutuyorum. akşam ter koksanız da önemli değil zaten eve gideceksiniz...
Şu milet ne der, kapıcı ne der, komşu ne der, patron ne der? işi bu kadar germeye gerek yok ne deyecekler, en kötü Allahın delisi derler
Birde az terlemek istiyorsanız, kalın giyinmeyin üşümeyecek kadar giyinin sadece, sırt çantası yerine bagaj ve heybe kullanın daha az terletir...