Scudo Sports

Isaac Sonic Full Carbon Full Campagnolo Record Bisikletim

Onder hocam gule gule kullanin. 188cm. boya hem 58 hem 60 kullanmissiniz. Ben de ayni boya kendim icin 60cm yol bisikleri kadro düşünüyorum. Ne dersiniz? Compagnalo record'lariniz Shimano'do hangi seviyeye denk gelir var mi bir yaklaşık karşılaştırma?

Scudo
Teşekkür ederim. Bugün gözdemle çıktım Floryadan Şişliye gittim geldim 50 km :) Stravaya göre 2 tırmanışta 3.lükler alıp döndüm.

Kadro boyunda ben rakamların kesinlikle markadan markaya değiştiğine inanıyorum artık. Geometri ve Fitting dedikleri hadise çok önemli. Örneğin Cannondale Caad8'de 58 kadro bana ufaktı (belim - sırtım ağrıyordu 30 kmden sonra) Isaac'ta en ufak bir sorunum yok. (belki çok az öne fazla uzandığımı düşünüyorum sadece. )

Fakat dün F1 pisti etkinliğinden dönüşte bir arkadaşımın 58 kadro Specialized Secteur bisikletini kullandım. Tabi ki kesin bir kanı için uzun mesafe kullanmak lazım ama bir kaç pedalda bile Cannondale'e göre kadro çok çok rahat geldi. Ki Aktif Pedaldan Bora Tirki de bu görüşümü destekledi. (specializedın 58 kadrosunun bana uygun olduğunu)

Yani bence mutlaka deneyin ve boy-bacak boy bilgilerinizle forumda denkleşen var mı düşündüğünüz marka-modelde araştırın. Ben Isaac'ta biraz şanslıydım sadece.

Record = Dura-Ace. hatta biraz daha iyi olduğunu düşünenler var yabancı forumlarda. Shimanoda tecrübem olmadığı için bu fikre bir yanıtım olamaz tabi. (sora seti de tecrübe saymıyorum :) ) Setler konusunda eminim benden çok daha bilgili arkadaşlar var forumda onlar çok daha iyi yanıt vereceklerdir.

Belli ki çok zevkli bindiğiniz bir bisiklet, hem göze hitap ediyor hem de Strava'da gaza getiriyor anlaşılan :) daha ne olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Onder.Eren
herşeyde beyaz bana gayet hoş gelmiştir. biber gazına devam :) keyifli pedallar...

önder abi bisikletini bizzat görmüş birisi olarak şunu söyleyebilirim gerçekten çok iyi..yalnız yazı olayına takılıpta farklı renkte bir kaplama olayına girersen pişman olman olası bir durum..uzun turlara gelince;bu bisikletin hakkı günlük 200+km lere kadar gider:) havalar artık soğumaya başlayacak ama önümüzdeki sezon tekirdağa köfte yemeye bile gidebiliriz:alkis:

• Beğen
Tepkiler: ykaracavus
Doğan teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.

Yok o kaplama işinden vazgeçtim :) Orjinalliğine müdahale edecek kadar rahatsız etmiyor artık beni.

Binebilecek yollar olsa da hakkını verebilsek :) Ama fırsat buldukça artık daha uzun yol yapmak istiyorum. Havalar ısınana kadar yeni MTByi daha çok kullanacağım sonrasında yol bisikleti tüy gibi gelecektir eminim.
AYPG gittikçe daha aktif oluyor zaten. Turlara da katılacağım emin olabilirsin ;)

bisikletiniz hayırlı olsun.
mahsuru yoksa birkaç soru sormak istiyorum;
maliyeti ne kadar oldu bisikletin size
ve bu Compagnolo Record setin performasını Shimano serilere göre nasıl buluyorsunuz?

Geri