söylemeden edemeyeceğim bir yanda yaşanası güzellikler ve tüm bu güzellliklerin geçiciliği... diğer yanda ise kalıcı olan esas güzellikler..
ve iyi ya da kötü hepsinin son durağı ölümle başlayan ahiret durağı....
resimlerinin beynimde çaktığı şimşek ten alıntı. teşekkür ederim mesut bey
Mesut Hocam Ergin beye uyup önden gittim ama aklım hep sizde kaldığından hep gerilere döndüm belki eve en son ulaşan bendim. Ta ki fotoğrafları sitede görünceye kadar. çünkü telefonla ikinize de ulaşamadım ama bu bana ders oldu ekipden ayrılmak yok. selam
dede
Mesut bey merhaba, bu ne güzel bir topik.. bu ne güzel yerler.. bu ne güzel mekanlar.. bu ne güzel çiçekler.. bu ne güzel şiirle anlatım.. bu ne güzel basiret görüşü.. bizlere enfes bir gönül sofrası ve bu manada nefis bir ziyafet sunmuşsunuz.. süpersiniz iyiki varsınız.. sevgiyle...
Ben de çok isterim ama daha önce "sinto" ya yaptığım aşağıdaki uyarıyı hatırlatmak isterim.
Selam ve sevgiler.
@sinto
Sevgili sinto. Aslında bizimle (daha doğrusu benimle) pedallamak pek keyifli bir şey değildir. Zira; yanıma foto mak. almamışsam, dağlarda aklı ermez rampalara tırmanmaya çalışır ve arkadakiler ne yapar nasıl gelir diye düşünmem elimde olmadan.
Eğer yanıma foto mak. almışsam o zamanda buharlı lokomatif gibi bir ileri iki geri misali her yerde durur foto çekerim. Bazende film yönetmeni gibi ekipteki arkadaşlara senaryoya uygun bisikletli yada bisikletsiz roller oynatırım.
İstersen bir kez daha düşün.
çocuk iken, haftada bir çıkan çizgi romanlar vardı. her hafta yenisinin çıkmasını dört gözle beklerdim. Ironman grubunun maceralarıda onun gibi birşey. her hafta elime bir bardak çay alıp ,bilgisayarın karşısına geçiyorum ve ironman maceralarına göz atıyorum. bir nevi alışkanlık ötesi birşey oldu.
tüm grubun pedalına sağlık, aşık veyselin sözlerine, iron mesut'un paylaşımına, ne bileyim herkese tşkler. güne güzel başlamak için doktorlar reçetelere yazacak yakında buraları. her gün 1 doz izlemek gerek şeklinde.
Biz aynı reçeteyi alıyoruz yıllardır sizlerden. Yani, sizlerin güzel yorumları da bizler için bir reçete sanki...
Nazar boncuğunuza tüm bisikeltforum gezginleri adına teşekkürler.
bütün arkadaşlarım gayet güzel ifade etmişler yorumlarında gezinizi,Bize yaşattığınız paylaşımlar çok güzel tabi sintoya yaptığınız uyarıyı okuyunca bukadar beğenilen gezileri yaşıyormuşçasına merakla bekleyen bir kitleye hitap etmek uzun uğraşların sonucu olsagerek.Herzamanki gibi tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar bu bostan resmin de bi acayiplik yokmu ben yüksek yerlerden bir tanıdığı araya sokup öğrendim. Bulana konya ya gelirse hurmalı dondurma hurmalı cezerye ve hurmalı şeker artı mevlana gezisi bittimi bitmedi yanında bonus olarak da pazar günü mesut abiyle gezi hediyesi var.:cheer:
NOT iş bu hediyeler ilk cevabı verene tahsis edilecek olup vergi yükümlülükleri ve seyehat masrafları kazanan talihliye aittir:lick3: :ha:
mesut abi , senin turlar bi başka oluyor. kıraç topraklardan ne manzaralar çıkarıyorsun. hayranım yani anlatımına. sen bi karadeniz yapsan nası bi hikaye çıkar acaba merak etmiyor değilim. çok teşekkürler ediyorum gezip gördüğün yerleri bize aktararak bizleride düşündüğün için :winkenlux