Scudo Sports

Ironlar Aşık Veysel'le...

@boreas.oti

Selam boreas.oti...

Karadenize bisikletle inceden inceye bir tur yapsam, valla işin içinden çıkamam... (Daha önce yaptım minyatür bir tur ama sözetmeye değmez)
Eğer karadenize tekrar gidecek olursam Meryemana yaylalarında, Uzungöl tepelerinde, Ayder yaylalarında foto çekecem diye kendimden geçer Konyanın yolunu unuturum.. Üçbeş sene sonra beni helikopterle falan bulursunuz ormanlık dağlarda.. Diri yada ölü...
Geçen senelerde bir Bolu-Abant yaptım, açgözlüce çekilmiş 2500küsur foto ile evde kitlendim kaldım...fotoların içinde kayboldum, haraboldum... :)

Korkuyorum güzel yerlere bisiklet ve foto mak. ile gitmeye... geçerim kendimden diye...sözün özü bu işte...

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
Scudo
Turunuz çok başarılı. mekan süper. Tam bisiklet yolları. Başarınızın devamını dilerim.

Birşey soracağım, Sıcaklık tur yaptığınız yerde nasıldı? Herkezde uzun kollu var. Güneşten korunmak için mi?

@Natural_animal

Biz serin giysiler giymekten geçtik, güneşten 2-3. derece yanık olmamaya çalışıyoruz..

Güzel yorumunuz için tşk.ler.

Ironman a selam olsun...
çektiğiniz fotolar,AşıkVeysel,bisikletler,tümü öyle bütünleşmiş ki ,beni büyülediniz...duygularımı ifade edemiyorum
teşekkürler,teşekkürler,teşekkürler..... :p :p :p :p :p :p :p :p

@sadeceA

Videoklip çekimlerine sanırım önümüzdeki haftalarda da devam edilecek...;)
Size bir tiyo vereyim, önümüzdeki haftanın konusu "dağlar" olabilir..;)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
@Mesut Girgiç

hangi dağlarda pedallayacaksınız?kimin şiiriyle ?merakla bekliyorum...:rolleyes:

Mesut Bey merhaba...
Arkadaşlarınızla birlikte gerçekleştirdiğiniz bir geziyi daha, harika fotoğraflarla ve bu defa da Aşık Veysel Şatıroğlu'nun dizeleriyle bizlere öyle güzel yansıtmışsınız ki, hayran olmamak elde değil... Çok çok teşekkürler...

@Süleyman Şatır

Çok çok teşekkürler Süleyman Abi.

@McQueen
İnşallah.

Geri