Scudo Sports

Ironlar Aşık Veysel'le...

@cado

Sizleri şaşırtabiliyorsam amacıma yaklaşıyorum demektir. Bu şaşırtma güzel anlamdaysa tabii.. İçtenlikli mesajınız için teşekkürler. Selamlar. :)

@muratevgin

Allah ömür verdikçe yenileri hep olur umarım. Selam ve sevgiler Murat şefim.

Scudo
Videonuzdaki, fotograflarinizdaki ve yorumlarinizdaki senkronizasyona hayran kalmamak elde degil :)

Bu guzel paylasimi hazirlarken verdiginiz emek icin tesekkur ediyorum ironman abim :) Keyifle okudum :)

Butun Konya ekibine selamlar :)

@dede

Dede slm.
Önden ve hızlıca gitmek her zaman eve daha erken varmak demek değildir. Beklettiğimiz için kusura bakma.
Senin doğduğun evin fotosunu çekmek istemiştik.
Şu muydu acaba?
http://i201.photobucket.com/albums/aa225/ozmesra/avs35.jpg

@rudi4219
Sağolasın Ahmet. Seni 10-15 dk. kadar bekledik. Ama sanırım senin sabah keyfi ağır bastı.:)

@semrta

Fotoğrafa yaptığınız anlamlı ilave için çok çok teşekkürler. Enerji ve heyecanın asıl kaynağı sizlersiniz. Selam ve saygılar.

@H.Can DEMİREL

Sizlere de Konya dan kucak dolusu selamlar.

@ismailofli

Sorunuza yine fotoyla cevap vermeye çalışayım(Mekan: "Sulutas" köyü):
http://i201.photobucket.com/albums/aa225/ozmesra/avs24-1.jpg

Umarım anlaşılmıştır. :)

Gerçekten bu kadar küçük olabileceklerini düşünmemiştim...:)
Teşekkürler...

@pythia

Dünya da olmadığını düşündüğümüz değerler aslında kendimizi 5 duyuya mahkum etmemizden kaynaklanan bir yanılsamadan başka şey değil.
Görme özürlü olsak da, sağır-dilsiz olsak da, felç olsak da, koku alamasak da, tad alamasak da hepimiz herşeyiyle dört dörtlük ve tıkır tıkır işleyen canlı bir sistemin(evrenin) parçasıyız. Ya gözlerimizi(kafa gözlerimizi değil, basiret gözlerimizi) açıp evrende olup bitenleri anlayacağız, yada kafa gözleriyle gören ama basiret körleri olarak geçip gidenlerden olacağız.

Benim paylaştığım bu topik kadar anlamlı ve güzel yorumunuz için bana gönderilen tüm teşekkürleri fifty/fifty sizinle paylaşmak dileğiyle.:) Selam ve saygılar.

@çağatay_çankaya

Teşekkürler Çaça.Selam ve sevgiler.

@necod

Çok çok teşekkürler.

@mustafa-yapıcı
Bu sitede "İç anadolu bölgesi" başlıklı sayfalarda her pazar nerede buluşup nereye gideceğimizi önceden haber veriyorum.
Buluşma yerine gelirsen beraber gezmemek için bizce hiç bir engel yok.

@Ceyhun Pekuz

Demek ki National Geographic'in de bünyesinde bisiklete binen fotoğrafçılar çalıştırmasının vakti gelmiş.. Biri haber verse iyi olur.. (Ben gidemem, bana sizler yetersiniz):)

@ABY

Bülent Abi. Sizin yorumlarınızın benim gözümde MADALYA değeri vardır. Bu seferki madalya için de çok çok teşekkürler.. Selam ve saygılar Abi.

@Tugberk Tezel

Tugberk'cim, senin kritiklerinin senkronizasyonu da beni hep hayran bırakmıştır.
Paylaşımlara verdiğimiz emek umarım sizlere layık olabiliyordur.

• Beğen
Tepkiler: basar
mesut abi gerçekten çok ama çok mükemmel geziler yapıyorsunuz bunun için sizleri tebrik ediyorum.ve ayrıca sizlerin gezilerinizi dört gözle bekliyorum video olsun resim olsun hepsi bir birinden güzel.bende rumeli fenerinden yeni geldim ve direk siteye girer girmez sizni çalışmalarınızı okudum :D

ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin

saygılar sevgiler .........DAPOET...........

Mesut bey merhaba,
Yine, harika fotoğraflarla bezeli , aynı zamanda Aşık Veysel'in güzel eseriyle bütünleştirmiş olduğunuz gezi yazınız için çok teşekkürler..
(Bakmakla görmek arasındaki farkı, açık bi şekilde ortaya koyuyor sunulan fotoğraflar.)
Ayağınıza ,yüreğinize, elinize sağlık....

Öncelikle böyle bir ekibe sahip olduğunuz için çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum.

Aşık Veysel şiiri görmeyen gözleriyle yazmışSanıyorum görseydi ve fotoğraflarla ifade etmek isteseydi seçeceği fotoğraflar bu olurdu.Ya da görmeyen gözleriyle yazarken hayal ettiği bu fotoğraflardı.Bacaklarınıza,ellerinize ve de deklanşörünüze sağlık.Sağlıcakla kalın.Saygılarımla.

Mesut Bey birbirinden güzel fotolar ve Aşık Veysel uslubu ile ortaya mükemmel bir sunum cıkarmıs bu güzel emek ve paylaşım için Ironman ekibine teşekkürlerimi sunar saygı ve sevgilerimi iletirim :)

Aşık Veysel 'in sözlerinin üzerine söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum.

İstiyorum ki, sadece beğenip bırakmayalım bunları, üzerinde düşünelim ve bunlar sayesinde hepimizin içinde olan iyiliği eyleme dönüştürebilelim...

Teşekkürler Mesut Bey.

kelimeler de çok iyi seçilmiş fotolar da çok iyi çekilmiş bunların yanında benim kelimelerim kifayetsiz kalır söyleyebileceğim tek sözcük teşekkürler

Nihayetinde bireksiğinizi yakladım:p ,nezamandır bu anı bekliyordum:D:Bakınız 4 bostan deniyo 3 bostan var.:eek: Kaçarmı sandınız kaçmaz.Ama sonradan hak verdim dedimki busıcakta bostanın birini yediler heral:rolleyes: .Neyse şaka bir yana video su fotoları,şiiri pedalı,yüreği ile mükemmel bir ıronman klasiği daha karşımızda tüm ihtişamıyla. herşey için teşekkürler, teşekkürler. .
Not: Downhil olayıda bu arda gözümüzden kaçmadı hayırlı olsun.

Geri