Scudo Sports

İronlar 210 km. ile nereyi dolaştılar?

Bir Fransız atasözünün dendiği gibi.

"SÖZ BİTTİ "

Scudo
@Necati Bilgen

Abi.. 300 km. ye inanma işini biraz daha geciktirseydiniz neredeyse zaman aşımına uğrayacaktı.
Sırada 350 km. projemiz var.
Bakalım şimdi 350 km. ye inanacakmısınız.?
Ama bir çare düşünüyorum. 350 km. yi sizinle birlikte yapacaz.
Bir oturumda yani bir günde hiç durmadan 350km.
varmısınız?? Taşucundan-Konyaya Transtoros bir günde 350 km. (fazlası var eksiği kesinlikle yok)
Teşbihte hata olmasın benim o rotayı dediğim gibi geçen bisikletin hacısı olur.:)

saygı sevgi selam.

@baymineral
Teşekkürler. İnşallah devamında görüşmek dileğiyle. :)

@ataruh

Söz biter belki ama

Bir Türk atasözünün dediği gibi
"Ömür biter, yol bitmez" hocam..

inşaaallah mesut abi problem çıkmaz da gider geliriz sabırsızlıkla bekliyorum s.a

@sgtalper

Hasancım neyi sabırsızlıkla bekliyorsun?
350 yi mi?
ve a.s.

yok önce becerebilirsem ankara 280 km sonra 350 km taşucu konya s.a

Elinize, ayağınıza, yüreğinize sağlık. Harika fotoğraflar enfes bi anlatım; sadece şu minik !!! köpekciği görünce hafiften bi titredim :) günün heyecanına ortak oldum. Çok teşekkürler

Mesut bey ellerine Bu gezide bana katlandığınız için ayrıca teşekkürler. sağlık, Hasan bey o köpekden nasıl kurtulduğumu sen bana sor. Bizleri izleyip güzel yorumlar yapan her kese çok teşekkürler.
Dede

@sgtalper
s.a.
inşallah

@fangornents
Güzel yorumunuz için çok çok teşekkürler.

@dede

Dede asıl biz sana teşekkür ederiz.

@Mesut Girgiç

bu mesajlardan birkaç hafta sonra Bursa'da birlikte pedallama şansı bulduk. ne kadar keyif aldığımı biliyorsunuz. Şehrimiz çok güzeldir bildiğiniz üzere. IRONMAN ekibi olarak buraya yerleşmeyi düşünmez misiniz?? :rolleyes:
sevgiler...

@ytse_jam

Bay ironmanlar düşünür de acaba Hanım ironmanlar ne der acaba?
ironmanız ironman olmasına ama, söz konusu hanımdan izin almak olunca sanırım pamukman oluyoruz(pamuk ironman:rolleyes: ):)

ülkemizin güzelliklerini çok güzel yansıtmışsın bu ulkeyı gezmeden görmeden yurt dışına gezmeye gidenlere şaşıyorum zahmetlerinizdenden dolayı cok teşekkürler işte ülkemiz bu cennet burası

Konu şarap gibi eskidikçe kıymetlenmiş 2008 yılının bahar aylarında umarım yine bu tür turları gerçekleştirip bizlerle paylaşırsınız ....

Gerçekten mükemmelsiniz resimler ve yazı süper olmuş ayrıca sizin üslubunuz gerçekten mükemmel. Foruma işlk üye olduugmda ilk gezi olarak ironmanlarınkini okumuştum çok merak etmişti ironman ne demek diye ve sizi tanıdıkça ögrendim ve sizin yazdıgınız sözler

Kendi elimizle yaptığımız hapishaneler değil mi kentler. Göğü bile farklı, dar ve iç karartıcı. Nerede Derbent dağlarında gördüğümüz MAVİ GÖK, göllerde gördüğümüz BERRAK SU, ormanda soluduğumuz TEMİZ HAVA???

Sizi bir kez daha tebrik eder kazasız belasız sürüşler dilerim

harikasınız ironman'ler,bir konya aşığı olarak hayran oldum turunuza,kısmet olsa da hem konya'yı hem sizi ziyaret edebilsem...
ayağınıza sağlık....
kazasız belasız keyifli sürüşler......

Geri