Scudo Sports

İrfan Türetgen - Ustasından Üstesinden (Bisiklette performans)

Scudo
Kitabı yeni satın aldım ve daha içini açmadan kapağından kaliteli olduğu anlaşılıyor, çünkü kapağında fiyat yok. Hep içime dokunur kitapların arkalarında fiyat olması, hele gelen zamla beraber üzerine gelen çizikler, bant izleri vb. Bu küçük ama hoş detayı düşündükleri için zebraska yayınevine teşekkür ediyorum.

Benim siparişimde bugün elime ulaştı. Hemen başladım okumaya.

Cok sağol Cetin. Bir yandan böyle bir eserin yol bisikletcilerine sunulmuş olmasi cok guzel. Ama cok baslangic seviyesi bir icerik gibi gözüküyor ilk bakışta. Okuyanlarin detaylari yorumlarını da merak ediyorum tabi. Ama bir yayinevi Joe Friel in kitabinin yayin haklarını alip cevirisini yayinlasa (ben kacak kocek ceviricem de vakit bulamiyorum) buyuk bir aydinlanma baslayabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Cok sağol Cetin. Bir yandan böyle bir eserin yol bisikletcilerine sunulmuş olmasi cok guzel. Ama cok baslangic seviyesi bir icerik gibi gözüküyor ilk bakışta. Okuyanlarin detaylari yorumlarını da merak ediyorum tabi. Ama bir yayinevi Joe Friel in kitabinin yayin haklarını alip cevirisini yayinlasa (ben kacak kocek ceviricem de vakit bulamiyorum) buyuk bir aydinlanma baslayabilir diye düşünüyorum.
Al gitsin hocam kitabı bırak yorumlamayı falan Türk yazarlara katkımız olsun oturduğumuz yerden yerim FTP sini, nabızlı antremanını.😂

Kitabın başlangıç seviyesinde olması en çok biz acemileri sevindirdi 😊

Bu kitabı giriş seviyesi bulabilmek için bisiklette baya aşmış olmak gerekiyor o_O

İrfan hocamın bisiklette ne kadar usta, bilgili ve özellikle de antrenmen-beslenme konusunda duayen olduğunu bilmesem, belki ben de yukarıda yazılanların etkisinde kalabilirdim. Ayrıca bunun, sadece konu başlıklarına bakılarak yapılabilecek basit bir tespit olmadığını düşünüyorum. Keşke İrfan hocamla sürme fırsatınız olsaydı, onu canlı görseydiniz daha iyi anlardınız ne demek istediğimi. Böyle bir ustanın elinden çıkmış kitapta çok özel tüyo ve bilgilendirmelerin olmasına kesin gözüyle bakıyorum :harika: Bisikleti sadece hobi amaçlı değil, “ben antrenman yapıyorum!”diyen her bisikletçinin mutlaka okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum :harika:

Yaw bende beklemekten tükendim(gravel beklıyoz). Hayatta yoğun :/ hevesım kalmadı gelsede sürecek. yazı kısa ama onu bıle zor bitirdim. Guzel olmuş :)

Zebraska gerçekten bisiklet kültürüne çok önemli eserler ile ciddi katkıda bulunuyor. Yarışçı ilk okuduğum kitabıydı. Bisiklete Övgü ise beni çok etkiledi, çok fazla şey buldum kendimden. Porsuk zaten pelotonu anlamak için bir kılavuz adeta, yarışçı kafası çok başka seviyedeymiş. Veledrom Sincapları ise farklı bir zamanda yaşananları anlatmakta, değişik ve trajik bir hikaye. İrfan Hoca'nın kitabı ise gerçekten çok akıcı ve öğretici. Bir şekilde ilgilenen herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Beslenmeden antrenmana kadar pek çok kritik konuda tavsiyeler bulunmakta.
Tekeriniz düz bassın.

@trainspotting35 Juliana - Rüzgara Karşı ile devam ediyorum okumaya :) Pantan'nin Ölümü ve Lance'in hikayesi de sırada. Ama mutlaka okunacaklar arasına aldım. Teşekkür öneri için.

Bu kitabı da edindim. Zebraska'dan Velodrom sincapları eksiğim kaldı.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Stoktaki tüm kitapları sipariş ettim. Çok fazla bilgi eksiğim var. Bana faydalı olacaktır.

1993 sonrası, izmirdeki eski kitapçılarda nadiren bisiklet dergileri olurdu. O zaman bir tanesine denk gelince mal bulmuş mağribi gibi sevinirdim. Şimdi güzel bir bisiklet külliyatı var, üstelik Türkçe.

kitap güzel tavsiye ederim. joel frielle benzer noktaları da var ara ara onu okuyor gibi de oldum.

Geri