trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisiklete övgü müthiş bir kitap. Kendinden bir şeyler bulacağına eminim.258654 dosyayı görüntüle
Akşama eğlence var.
Çetin, İrfan Türetgen'in kitabının içindekiler sayfalarını atabilir misin rica etsem?258654 dosyayı görüntüle
Akşama eğlence var.
Cok sağol Cetin. Bir yandan böyle bir eserin yol bisikletcilerine sunulmuş olmasi cok guzel. Ama cok baslangic seviyesi bir icerik gibi gözüküyor ilk bakışta. Okuyanlarin detaylari yorumlarını da merak ediyorum tabi. Ama bir yayinevi Joe Friel in kitabinin yayin haklarını alip cevirisini yayinlasa (ben kacak kocek ceviricem de vakit bulamiyorum) buyuk bir aydinlanma baslayabilir diye düşünüyorum.
Al gitsin hocam kitabı bırak yorumlamayı falan Türk yazarlara katkımız olsun oturduğumuz yerden yerim FTP sini, nabızlı antremanını.😂Cok sağol Cetin. Bir yandan böyle bir eserin yol bisikletcilerine sunulmuş olmasi cok guzel. Ama cok baslangic seviyesi bir icerik gibi gözüküyor ilk bakışta. Okuyanlarin detaylari yorumlarını da merak ediyorum tabi. Ama bir yayinevi Joe Friel in kitabinin yayin haklarını alip cevirisini yayinlasa (ben kacak kocek ceviricem de vakit bulamiyorum) buyuk bir aydinlanma baslayabilir diye düşünüyorum.
Kitabın başlangıç seviyesinde olması en çok biz acemileri sevindirdi 😊Cok sağol Cetin. Bir yandan böyle bir eserin yol bisikletcilerine sunulmuş olmasi cok guzel. Ama cok baslangic seviyesi bir icerik gibi gözüküyor ilk bakışta. Okuyanlarin detaylari yorumlarını da merak ediyorum tabi. Ama bir yayinevi Joe Friel in kitabinin yayin haklarını alip cevirisini yayinlasa (ben kacak kocek ceviricem de vakit bulamiyorum) buyuk bir aydinlanma baslayabilir diye düşünüyorum.
Bunu da ekleyin kütüphaneye.