Scudo Sports

İphone X zamlandı: 8599 TL

İphone X mi? Dura Ace R9100 mü?

• İphone X tabiki

• Dura Ace R9100

• Toplam katılım
    133
Telefon yada bisiklet parçları pahalı değil ki sadece bizim alım gücümüz düşük..

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Scudo
Geçen sene de 1300€’ydu bu sene de o kadar herhangi bi zam yok.

neither of them...

telefonum Samsung Galaxy S4... alo diyor, internete giriyor, youtube'a giriyor, whatsapp ve strava çalıştırıyor. daha ne yapsın. fazlası israf. 4 yıldır bu telefonu kullanıyorum.

ve bisikletimde Tourney var. beni her yere götürüp gezdiriyor. daha ne yapsın. fazlası israf. 3 yıldır bunu kullanıyorum.

@M.Oonnaayy
hayır pahalı... bizim alım gücümüz düşük değil.
dış güçler fiyatları yükselterek bizi fakir göstermeye çalışıyor.
mesela bakın iphone yerli ve milli değil. en önemli müttefikimiz olan amerikanın malı. yani müttefik demek düşman demek zaten. arapça bir kelime olduğundan çoğu kişi müttefik kelimesini bilmez.

shimano da japon zaten. bunlar da biliyorsunuz ateist.

o yüzden bu oyunlara gelmeyelim arkadaşlar.

Böbreği nereye veriyoz?

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@M.Oonnaayy iphone x yum dunyada pahali bir telefon kendimizi kandirmayalim lutfen.

Bende isimi gorecek kalote ve yetenekte telefon kullandigim icin ( samsung a3 ) direk grup sete tikladim. Derseniz o parayi veririmiyim ; HAYIR

artı haftalık 40 saat çalışırsa, 41. saatte ücreti 1,5 katı yükseliyor. yani 11 dolar civarı. onlar dolar alıyorlar hayat da pahalıdır diyenin alnını karışlarım. hayat pahalı falan değil. burda 20 bin liraya satılan otomobili orda 800 dolara (şaka değil) alabiliyorsunuz.

bir de abd'de bulundum ve 7.25'lik ücret hiçbir kalifiyenin olmadığı işlerde geçerli. biraz diploma ve bilgi gerektiğinde yani mesleğiniz olduğunda saatte 20-30-40 dolar alıyorsunuz. tabiki 40 dolar alan arkadaş haftada 40 saatin üzerinde çalıştığı her saat için 1,5 katı ücret, yani saatlik 60 dolar alıyor.

dış mihraklar hebele hübele.

@Taner James açıkcası bir metal parçası benim gözümde telefonlar hayat kalitesinin arttıyor mu en pahalı modeli alınca bence hayır

xiaomi (şaomi diye okunuyormuş) varken ayfon alınmaz.
xiaomi note 3 aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 1600 tl verdim tek kelime ile muhteşem
daha önce 4 seneye yakın ayfon kullandım , ihtiyacım olan uygulamayı yükleyebilmek için ios sürüm yükseltmesi yapmak gerekiyorsa ve elimdeki ayfonda o ios sürümünü desteklemiyorsa kimse kusura bakmasın ben o ayfonu ayağımın altında parçalarım.

ben hep xiaomi mi6 kullandığım için beni ilgilendirmeyen artış :D

ileride iphone x in üst modelleri çıkıp fiyatı ve değeri dibi görür ama dura ace dura ace dir
2010 yılında arkadaşım bana bisikleti full xt mi yapsam yoksa aynı paraya htc hd2 mi alsam demişti.xt dedim.
bugune bakıyoruz o htc 100 lira ediyormu hayır.ama o full xt li bisiklet hala değerli

@Desert Fox

Zaten çoğusu elma logolu metal parçası diye aldığı için sorun yok :)

Yetmese Cipollini BK1K kadro diyorum. Şu ara hayallerimi süsleyen tek şey...

Apple firması ibike diye bisiklet çıkarsın yok satar eminim :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Aynen, doğru :)

Daha önce görmüştüm biyerde, cep telefonlarını en az değiştirenler Japonlarmış, Türkiye'de ise ortalama 6 ay gibi bişeydi. Oldukça çok şey ifade eden bi durum değil mi? Konu Shimano olunca bi bi şekilde Japona bağladım bu arada:) iPhone'un satış başarısı öncelikle geçmişten gelen Mac başarısı, üzerine de iyi reklam ve pazarlamadır. Olan teknolojiyi yeniden adlandır sat, örneğin retina screen. Dura ace ile işim olmaz ama 2 seçenek varsa oyum ona.

@firestone

Dünyada en çok okuyan toplumda Japonlar, demek ki okumak boş ve dolu işleri birbirinden ayırt etme konusunda bilgilendiriyor :)

Kimse iphone x gibi pahalı yani 'lüks' şeyleri almak zorunda değil!!!!!!!!!

Şaka şaka, ne lüksü. :ssrtcbya: Elin gavuru 1 maaşıyla alıyor. :acpsnr:
Biz neden alamıyoruz yahu?. :krktm:

Müstehakmı ? Bence müstehak.. Ben artık hiç bir şey almamaya karar verdim. Artık saman gibi yaşayacaz..

Geri