Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
Üzücü haber shiftdelete.net'ten geldi. (link)
İphone X 64 GB 7500 TL
İphone X 256 GB 8599 TL
İphone 8 Plus 5899 TL
İphone X 256 GB'nin ABD fiyatı ise 1149$
(link)
ABD'de asgari ücret (40 saat x 7.25$ saat ücreti) 1160 dolar yapıyor. Yani ABD'li asgari maaşlı kardeşim iphone X'ini tek seferde alabiliyor, üzerinde 11 doları kalıyor onunla da hotdog alıyor
Biz asgari ücret hesabı yapınca neyi alıyoruz orasını yazmayayım
Samsung J7 Pro alıyoruz arkadaşlar 
Dünyanın telefona en çok bütçe ayıran ülkesi (şimdi neden kıskandıklarını anladım) olarak, hepimizi yakından ilgilendiren bir zam haberi olduğunu düşündüm
İlgili haber;
(link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi hepimizin sorması gereken asıl soruya gelelim, İphone X mi? Dura ace R9100 mü?
(link)
Dur anket de açayım
İphone X 64 GB 7500 TL
İphone X 256 GB 8599 TL
İphone 8 Plus 5899 TL
İphone X 256 GB'nin ABD fiyatı ise 1149$
(link)
ABD'de asgari ücret (40 saat x 7.25$ saat ücreti) 1160 dolar yapıyor. Yani ABD'li asgari maaşlı kardeşim iphone X'ini tek seferde alabiliyor, üzerinde 11 doları kalıyor onunla da hotdog alıyor
Biz asgari ücret hesabı yapınca neyi alıyoruz orasını yazmayayım
Dünyanın telefona en çok bütçe ayıran ülkesi (şimdi neden kıskandıklarını anladım) olarak, hepimizi yakından ilgilendiren bir zam haberi olduğunu düşündüm
İlgili haber;
(link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi hepimizin sorması gereken asıl soruya gelelim, İphone X mi? Dura ace R9100 mü?
(link)
Dur anket de açayım