Scudo Sports

iPhone 13 Pro Max Fiyat

uguruyaniker

Aktif Üye
Tepki
290
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Corelli
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Evvvveeeet. Sıcak sıcak geldi. Ülkemizde 13 Pro Max fiyatları aşağıdaki gibidir.

"iPhone 13 Pro Max'in vergisiz (yurtdışı) ve vergili (Türkiye) satış fiyatları açıklandı:

Vergisiz satış fiyatları:

(Kur 8.42 TL'ye göre hesaplanmıştır.)

● 128 GB depolama: 12 bin 100 TL

● 512 GB depolama: 14 bin 700 TL

● 1 TB depolama: 18 bin 345 TL

Vergili/Türkiye satış fiyatları:

● 128 GB depolama: 23 bin 800 TL

● 512 GB depolama: 28 bin 900 TL

● 1 TB depolama: 36 bin 075 TL"

Kimler alacak görelim 😄

Scudo
Artık alt gelir grubu ile üst gelir grubu ayrışsın telefonu olmuş. Güzel olmuş. Alana hayırlı olsun.

36bin lira buna verecek kadar fakir değilim (!) :komik:

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
2006 TL olan IMEI pasaport kayıt ücretini 4000 TL üzerine çıkarmalarına sebep olabilir.

Kasa T1200 high module karbondan galiba, bu fiyatlarla aluminyum satıyor olamazlar :snzdglsn: 13’lü elektronik vites sistemi kullanılmış zaten adından da belli :ssrtcbya:

Kasanın FM1 Aero Torayca 50HM1K olduğu yönünde söylentiler var abi.

Vergisiz satış fiyatları:

(Kur 8.42 TL'ye göre hesaplanmıştır.)

● 128 GB depolama: 12 bin 100 TL

● 512 GB depolama: 14 bin 700 TL

● 1 TB depolama: 18 bin 345 TL

Resmi bir açıklama yok, bunların hepsi tahmin.

iPhone 12 Pro Max'in ABD perakende fiyatları 1100 ile 1400$ arasında. Yeni modellerin fiyatlarının %40-50 artarak 1400-2200 dolar arasına çıkması için mantıklı bir sebep yok. Vergi oranlarının doğru hesaplandığını varsayıyorum, 13 Pro Max'in fiyatı (kapasitesine göre) 20 bin ile 27 bin arasında falan olacaktır, diye tahmin ediyorum.

Bu rakamlara almam daha doğrusu alamam,alanada mani olmam:cool: Bu rakamları alacak kadar gelirim olsa,belki bende özenir alırmıyım diye düşünüyorum ama Allah'tan bu kadar zengin değilim:D Yok vazgeçtim! durumum olsa da o paraları telefona vermezdim,ama şöyle yüz binlik bir SL7ye basardım parayı.Allah başka dert vermesin:komik:

Uzun süredir iPhone 12 mini yi takip ediyorum 10.500₺ den 3 ayda 7900₺ ye kadar geriledi. Ucuz mu takibi ki hala çok pahalı ama 3 ayda 2-3 bin TL az para değil

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Uzun süredir iPhone 12 mini yi takip ediyorum 10.500₺ den 3 ayda 7900₺ ye kadar geriledi. Ucuz mu takibi ki hala çok pahalı ama 3 ayda 2-3 bin TL az para değil

Kesinlikle forumdaşım. 12 alıp ileride hafifletmeye çalışmaktansa zaten 29 gram daha hafif olan 12 mini almak bence de çok mantıklı :ssrtcbya:
(link)

Merak etmeyin yine sular seller gibi satacak. Millet nereden buluyor bu parayı anlamıyorum.

iPhone 11 çıktığında "bu ne ya bir Şahin parasina telefon mu alınır" diyorduk.
En azından şimdi 1 Şahin ile 3 iPhone 13 alınabiliyor 😂

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
Merak etmeyin yine sular seller gibi satacak. Millet nereden buluyor bu parayı anlamıyorum.
İllaki alan olacak tabi ki herkes fakir değil. Ama büyük çoğunluk alamayacak. Kimsenin para bulduğu yok. Bugün kredileri ve kredi kartlarını kaldır kim ne alabiliyor nakit parayla? Telefon pazarına bakarmısın çöplüğe dönmüş, Xiaomi, Huawei, Realme, Oppo, çikko, paco, hakko bu ne yav çöplük bildiğin. Bu markaları dahi ihtiyac kredisi, alışveriş kredisi tarzı taksitlendirme ile alıyor insanlar.

Resmi bir açıklama yok, bunların hepsi tahmin.

iPhone 12 Pro Max'in ABD perakende fiyatları 1100 ile 1400$ arasında. Yeni modellerin fiyatlarının %40-50 artarak 1400-2200 dolar arasına çıkması için mantıklı bir sebep yok. Vergi oranlarının doğru hesaplandığını varsayıyorum, 13 Pro Max'in fiyatı (kapasitesine göre) 20 bin ile 27 bin arasında falan olacaktır, diye tahmin ediyorum.

Aralığı biraz geniş tutmuşum ama benim dediğim çıktı:
Screen Shot 2021-09-14 at 23.46.17.png

Zengin olsam bile almam

• Beğen
Tepkiler: trattataa
Biden , federal kurumlarda çalışan sözleşmeli kamu işçilerinin saatlik ücretini 10,95 dolardan 15 dolara çıkarmış. Bunların dışında kalanların saatlik ücreti 7,25 dolar (eyaletler bazında farklılık görülebilir en asgari saat ücreti 7,25 dolar) . Bir parantez daha açayım belki kaçak göçmenler saatlik 7,25 doların altında çalışıyorlardır.
Yeni çıkan Iphone telefonlar eyalet vergileri de eklenmiş hali ile 1200/2200 dolar seviyelerinde olsun.Varın gerisini siz hesaplayın.

• Beğen
Tepkiler: Poyraz K. ve MakRo
Biden , federal kurumlarda çalışan sözleşmeli kamu işçilerinin saatlik ücretini 10,95 dolardan 15 dolara çıkarmış. Bunların dışında kalanların saatlik ücreti 7,25 dolar (eyaletler bazında farklılık görülebilir en asgari saat ücreti 7,25 dolar) . Bir parantez daha açayım belki kaçak göçmenler saatlik 7,25 doların altında çalışıyorlardır.
Yeni çıkan Iphone telefonlar eyalet vergileri de eklenmiş hali ile 1200/2200 dolar seviyelerinde olsun.Varın gerisini siz hesaplayın.
Alım gücü ve yaşam konforu anlamında dünya, bir insan vücuduysa eğer; bahsettiğiniz ak saçlı dayının ülkesi göz bebeği olabilir.
Benim canım ülkem neresi hadi siz düşünün...

Geri