Scudo Sports

iPhone 13 Pro Max Fiyat

Iphone ürünlerinin fiyatlarını tartışmak çok saçma. Git gide fakirleştiğimiz gerçeğini göz ardı ettiğimiz sürece Her yeni model çıkışında oha çok para der dururuz. Mesut Çevik'in konuya ilişkin videosu var. İzlerseniz neden en ucuz Türkiye'de satıldığını öğrenirsiniz. Evet, en ucuz Türkiye'de satılıyor.

Yoksa fanboyluk yaparak tartışanlara bile saygım sonsuz. Fiyat meselesini de bu üründen bağımsız çok geniş bir perspektif ile ele almak lazım. Geçen bir video gördüm mesela, adam galeriye gitmiş 200 bin liralık arabayı incelemeye arabada elektrikli ayna yok arkadaşlar. 30 sene önceki Şahin gibi küçük çubuğu elle oynatarak ayna ayarlıyorsunuz. Gerisini siz düşünün. Bu noktaya nasıl geldiğimizi anlayamıyorsak daha çok şeyin fiyatına oha deriz biz. Ancak anladıktan sonra eleştirip duruma tepki gösterirsek belki küçük bir ihtimal bazı şeylerin düzelmesine katkıda bulunuruz.

Scudo
“Who's the more foolish? The fool or the fool who follows him?” – Obi-Wan Kenobi.

Malesef ki dis ticaret yada vergi uzmani degilim. O yuzden oturup hesaplama imkanim yok. Iphone 13 yazip sonuna benim yazdigim fiyatlardan birini yazarsaniz bu fiyatlari yazan internet sitelerine erisebilirsiniz, bazirlarinda haberler hala duruyor.

Suc nasil benim ustume kaldi onu da anlamis degilim ama.

Kafan bassa kopyala yapıştır yapmazsın zaten olmayan bir şeyi.

Senin kafan basmiyor galiba. Apple event ayin 14undeydi, ben konuyu 11inde acmisim. Azicik kafan calissa idrak ederdin ama yok iste.

Müthiş bir konuymuş ya. Nasılsa almayacağım telefon, konusuna niye gireyim demiştim. Sıkıntıdan bir bakayım dedim, neler neler kaçmış.

Kime hakaret ederek dalabilirim konuya? Bir yol gösteren olursa sevinirim.

Müthiş bir konuymuş ya. Nasılsa almayacağım telefon, konusuna niye gireyim demiştim. Sıkıntıdan bir bakayım dedim, neler neler kaçmış.

Kime hakaret ederek dalabilirim konuya? Bir yol gösteren olursa sevinirim.
Ayıp şu yaptığın. Aklımdan geçeni benden önce yazmışsın. Fikir hırgızı seni. :snzdglsn: :D

Abi neden bu forumda insanlar başkasının parasını nasıl harcaması gerektiğini söylüyor sürekli?

Yonetim otoriterelerin tercihlerini sabit bir başlık altında toplasın, hangi bisiklet, telefon alınacak, hangi rotalarda kaç km/s ortalama ile sürülecek, ne zaman hangi kiyafetler giyilecek bilelim ona göre davranalım da gulaklara atmasınlar bizi.

İnsanlar herşeyin en iyisine layıktır. Alın en güzeli neyse onu alın.
Yalnız benim de amam var. Çevreye zarar vermeden alın ve kullanın.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Mesajlarınızda kullandığınız dile dikkat ediniz.
Senin kafan basmiyor galiba. Apple event ayin 14undeydi, ben konuyu 11inde acmisim. Azicik kafan calissa idrak ederdin ama yok iste.
Ben de onu diyorum zaten asalak mısın beyinsiz misin nesin? 11'inde ortada fol yok yumurta yok resmi açıklama yokken webtekno'dan (webtekno takip etmen de beyinsiz olduğunu gösteriyor gerçi) haber alıp paylaşmışsın burada.

Ben de onu diyorum zaten asalak mısın beyinsiz misin nesin? 11'inde ortada fol yok yumurta yok resmi açıklama yokken webtekno'dan (webtekno takip etmen de beyinsiz olduğunu gösteriyor gerçi) haber alıp paylaşmışsın burada.

Max zeka seviyeni sergiledigin icin tesekkur ediyorum ve seni dogal secilime birakiyorum.

Burada forum yöneticilerinin dikkatini bir mevzuya çekmek istiyorum,sadece bu konu altında değil aşı konusundada mesela,son zamanlarda özellikle şahsa hakaretvari sözlere pek müdahele edilmiyor,belki gözden kaçmıştır diye düşünüyorum ama lütfen bu mevzuya bir el atılsın,bazen hepimizin ayarı kaçabiliyor ama ağır sözler burada yaşça küçük arkadaşlarımızın gelişimini olumsuz etkiler diye düşünüyorum,birde azınlıkta olsalar da hanım forum sakinleri kısmı var.

Burada forum yöneticilerinin dikkatini bir mevzuya çekmek istiyorum,sadece bu konu altında değil aşı konusundada mesela,son zamanlarda özellikle şahsa hakaretvari sözlere pek müdahele edilmiyor,belki gözden kaçmıştır diye düşünüyorum ama lütfen bu mevzuya bir el atılsın,bazen hepimizin ayarı kaçabiliyor ama ağır sözler burada yaşça küçük arkadaşlarımızın gelişimini olumsuz etkiler diye düşünüyorum,birde azınlıkta olsalar da hanım forum sakinleri kısmı var.
Kesinlikle haklısınız. Özellikle yaşça genç arkadaşlar kendilerinden büyük olan arkadaşlara hadsizce tavırlar sergilemekteler. Klavye kahramanı olan arkadaşların ikaz edilmeleri gerektiği kanısındayım.

Edit: aynı şekilde büyüklerin de dikkatli olması lazım haliyle. Farklı bir anlam çıkmasın şimdi.

Kesinlikle haklısınız. Özellikle yaşça genç arkadaşlar kendilerinden büyük olan arkadaşlara hadsizce tavırlar sergilemekteler. Klavye kahramanı olan arkadaşların ikaz edilmeleri gerektiği kanısındayım.

Edit: aynı şekilde büyüklerin de dikkatli olması lazım haliyle. Farklı bir anlam çıkmasın şimdi.

Ben şikayet et butonunu bayağı kullanıyorum. Geri dönüş de yapılıyor. Amaaan diyip geçmeyin, basın şikayet butonuna.

Arkadaşlar ben bu hayatta şunu öğrendim herkes haklı kendine göre,mutlaka fikir ayrılıklarımız olacaktır mutlaka ayrı düşüncelere sahip olacağız ama birbirimizi kırmayalım,özellikle şahsa hakaret etmeyelim,bir konu altında konu uzadıkça insanlar nedense bir süre sonra birbirinin üzerinde görüyor kendini,sonrada aşşağılamalar ve karşısındakini ezmeler başlıyor,bir kişinin o konuda bilgi sahibi olması karşısındakinden üstün olduğunu göstermez,herkesin kendini farklı bir mevzuda geliştirmiş olabileceğini unutmayalım.Saygılar keyifli forumlar dilerim,şu aşı karşıtlığı ve yandaşlığı konusunda da herkesi sağduyuya davet ediyorum.

Forumcu bazı lüzumsuz işler pesinde koşturanların "çıhar bağayım tilifonunu yiğenim" diyen dayıları bir zaman gelip haklı çıkaracağını hayatta düşünmezdim.

2014 model samsung s4 mini kullanıyorum. 😅
Çıhar telefonunu bahayım diyen dayılar bana rastlasa o dillerini gerçekte bulunması gereken yerlerine monte edeceğim 🤣🤣

Rootladım telefonu çoh afedersiniz
Android 11 yüklü.
Yedek pilide var.
Donanım arızası çıkarmazsa kafadan 5 sene daha kullanırım.

Milletin refahını artırmak için şerefi ve namusu üzerine (!!) yemin eden sahtekar hırsız kan emici haramzadelerin tepemde saltanat yaşamasını sübvanse etmek istemiyorum

Geri