Intersport rezaleti

Kayıt
3 Kasım 2010
Mesaj
19
Tepki
6
Şehir
izmir
Selam arkadaşlar..
Ben yakın geçmişte yaşadığım saçma ve can sıkıcı bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.belki okuyan arkadaşlardan bazılarına da küpe olabilecek bir hikaye

Ben iyi bir dağ bisikleti almak için yaklaşık 3ay araştırma yaptıktan sonra SCOTT markasında karar kıldım.O sıralarda Intersport mağazalarında Scott bisikletlerinde %25 indirim yapıldığını öğrendim.Bunun üzerine netten kendilerine mail atıp beğendiğim 2modelin fiyatlarını ve stoklarında olup olmadığını öğrenmek istedim.1gün sonra mailime cevap geldi.Bende bunun üzerine sipariş vermek için istediğim modeli bildirdim ve emin olmak için bana gönderecekleri bisikletin resmini çekip yollamalarını istedim.Yollanan resimdeki modelin bana fiyatını verdikleri modelle hiçbir alakası yoktu.Hemen telefon edip kendilerini uyardım ve tabi almaktan vazgeçtim.ardından 15gün sonra diğer favori model için yine bir resim yollamalarını istedim.bu kez modelde sorun yoktu.bende bunun üzerine ürünün İzmir mağazasına gönderilmesini istedim.4gün sonra maille ürünün İzmire geldiğini ve gidip alabileceğimi yazdılar.Mağazaya gittiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.Çünkü bisikletin 3ayrı yerinde çok derin ve kapatılamayacak yaraları vardı.Mağaza yetkilisine eğer ellerinde başka yoksa fiyat konusunda birşeyler yapılması gerekir diyerek merkeze sorup bana cepten dönmelerini söyledikten sonra mağazadan ayrıldım.
24saat boyunca arayan olmayınca izmir mağazasını arayıp durumu öğrenmek istedim.mağaza müdürü bana bisikletin benden hemen sonra bir başkasına satıldığını söyleyince kulaklarıma inanamadım.Tam 2aylık uğraşılarım, zamanım ve telefon masraflarım bir kalemde çöpe atılmıştı.Mağaza müdürüne bu nasıl olur dediğimde ise karşılığındaki üslubu tek kelimeyle "iğrençti".Kendisini birçok defa uyardıktan sonra yaptığını yanlış olduğunu ancak anlayabildi.

Sonuç olarak arkadaşlar; personel çok yetersiz, sattıkları mal hakkında hiçbir bilgileri yok.Müşteriye hitap konusunda da çok büyük eksikleri var.Dünyada birçok spor etkinliğine sponsorluk eden bir markanın ülkemizde bu kadar berbat temsil edilmesi gerçekten AYIP!

Herkese selamlar
 
Scudo

Salih Manavoğlu

Daimi Üye
Kayıt
18 Nisan 2005
Mesaj
396
Tepki
492
Şehir
Gemlik-BURSA
Bisiklet
Cannondale
Başınıza istenmeyen bir durum gelmiş. Benim de benzer spor mağazalarında birkac problemim olmuştu. fakat çalışanların samimi tavrı ve biraz da empatiyle çabuk gözardı etmiştim. Ancak alışveriş esnasında üslup kesinlikle en önemli faktör.

Eğer sizin durumunuzda olsaydım; alışveriş öncesi ve esnasında kesinlikle tüm detayları mağaza ile netleştirmeye gayret ederdim. Eğer tüm bunlardan sonra konunun beni gerçekten mağdur ettiğini düşünseydim, mağazanın merkezine hem telefon hem yazılı olacak şekilde bilgi verirdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Kayıt
3 Kasım 2010
Mesaj
19
Tepki
6
Şehir
izmir
Salih kardeşim yazıda bahsettiğim olay aslında yaklaşık 2aylık bir sürecin özetiydi..
yani bu mağaza zinciri hakkında bir sonuca varırken tek bir olaydan yada tek bir kişinin yakalşımından yola çıkarak böyle bir karara varmış değilim.
gerek İzmir şubeyle, gerek merkezle, gerekse ürünün bulunduğu İstanbul meydan şubesiyle birçok defa yazıştım ve telefon görüşmesi yaptım.
yani bu olan bitenlerin hepsinden merkezdeki yetkililerin de haberi var.
hatta buna rağmen yaklaşımlarında hiçbir değişiklik olmayınca bende dün İsviçreye yani Intersport'un asıl merkezine durumu özetleyen bir mail attım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu

Göker Gülay

Daimi Üye
Kayıt
16 Temmuz 2010
Mesaj
208
Tepki
83
Şehir
izmir
Ben intersport İzmir mağazasına açıldığı günlerde uğramıştım. Yeni işe başladıklarından mıdır nedir çalışanların burunları bir karış havadaydı. Çeşit az ve fiyatlar ortalamanın üzerindeydi. Son hali nedir bilmiyorum ama bu kadar bisiklet/ spor mağazası ve internetteki alternatifler varken vakit kaybetmeye değer bir yer olmadığı kanaatindeyim.
 

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Kasım 2006
Mesaj
1.022
Tepki
675
Şehir
Ankara
Saçmalık tabii ama bence ne istiyorsanız araştırıp, gidip sadece onu satan bir yerden alın. En güzeli.
 
Kayıt
3 Kasım 2010
Mesaj
19
Tepki
6
Şehir
izmir
990 euroluk bir bisiklette %25lik bir indirim gerçekten kayda değer bir rakam olduğu için bu işe kalkışmıştım.
yoksa böyle bir rezaletle karşılaşacağımı bilsem mağazadan içeri adımımı atmazdım.
işin komiği ve asıl kepazeliği durumu istanbul merkeze ayrıntılı bir şekilde rapor etmiş olmama rağmen bir Allah'ın kulu bile arayıp olanlar için özür dilemeyince bende direkt İsviçre'ye şikayet maili attım.
adamların 4gün sonra yazdıkları cevap şu;
"durumu Türkiye'deki sorumlu departmana bildirdik, gerekeni onlar yapacaklar"
valla resmen şaka gibi
hani şeytan diyo üşenme.. git tüketici mahkemesinde dava aç