Scudo Sports

Intercity İstanbul Park Pisti Bisiklet Severlerle Tekrar Buluşuyoooor!!

Rekoru kıramadık galiba bu gün 160-170 kişi vardı galiba.Güzel bir gün geçirdik çok teşekkürler.Toplu resimi istiyoruz:)

Scudo
@Ozan Güneri

O kadar kişi olduğunu dahi sanmam bugün katılım azdı. Cumartesi olması ve ikinci olması katılımı azaltmış. Sürekli gidip bisiklet binilecek kadar cazip bir pist değil. Ilkinde herkes bir heves gitti gördü. Arabası olmayan için gelmesi cidden uzak. Kadıköy'den iki saat sürüyor.

burada şu olursa güzel olur ,
saat 10.00 dan 13.00 e kadar hafta içi ve hafta sonu açık olur ,ve antreman modunda sağlam sürüşler olur ilk gittiğimde yağmur var idi tabi asfaltta hız yapamadım 700 x 32 ile risk var idi ,23 hacimde dahada risk olur tabi burada 23 hacim ve 50 dişli yol bisikleti ile antreman yapmak daha şık olur ,,burası duyduğum kadarıyle iflası çekmiş vaziyette ,formula yarışları artık burada zannedersem olmayacak,gelen arabalardan para alıyorlar ve oranın kirası çıkıyormu acaba ,evet bura bence zamanla bakımsızlıktan ilgisizlikten çökebilir ,buranın gerçek sahipleri kimdir,formula pistinin,ve bu bir şirket ise hangi şirket ,
zamanla araçlar orada süre süre asfaltta deformasyonlar olacak ,ayrıca yağmur asfaltı iyice bozacak tabi bakım olmaz ise ora bitebilir,,

@G.Nur

Etkinlik çok güzeldi. Teşekkürler.

İlk olarak Cumartesi günü trafik nedeni ile işkence oldu, özellikle oradan Beylikdüzü'ne geçmek. 7-10 arası çok erken diye düşünüyordum, fakat saatlerin geri alınması, ve arkasından gelen etkinlikler nedeni ile sanırım saati daha ileri alma şansımız olmayacak. Fakat böyle bir şansımız olursa çok daha güzel olur.

İkinci olarak ise pist için bir etkinlik çalışması yapılmasını isterim ben açıkçası. İlk olarak bir yarış organizasyonu düzenlenebilir. Piste çıkıp, varsa 1-2 arkadaşımız, yoksa tek başımıza turlamaktansa 3-5 turluk güzel bir yarış organizasyonu yapılabilir.
Her yarışta ilk 5'e mesela puan vererek, daha sonra sezon sonunda toplam puanlamaya göre ilk 3'e ödül verilebilir. Herhangi bir organizasyona bilet verilmesi vs. hem sizi zora sokmaz hem de katılanlar ve katılmak isteyenler için motivasyon sağlar.

Arkadaşlar forumda duyurusu henüz yapılmadı ama 17 Kasım Pazar 7:00-10:00 arası Pist bisikletlilere ücretsiz.

Bir de F1 yarış organizasyonu konusu geçmişti. Aşağıdaki videoda var; Atilla ekibi bir kaç yıl önce F1'de bisiklet yarışı düzenlemiş tesadüfen öğrendim. Belki bu türden bir yarış için organizasyonu sağlayabilir, kendisine bu konuyu aktarırım. Videoda var İstanbul'un bazı ilçelerinde yarış organizasyonları yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Bu gün intercitypark.com sitesini ziyaret ettim, INTERCITY İSTANBUL PARK BİSİKLET GÜNLERİ 17 Kasım 2013 Pazar günü sabah saat 07:00 - 10:00 arası olarak duyurulmuş...

MTB ile pistte sürmek zor olacak. Yol bisikleti ile denemek için geleceğim gönüllü arkadaşlardan rica edeceğim..

@taskin

Ben 2 defa gittim doydum, 5 m lik pistte sürekli kullanmanın artık zevk vermediğini anladım. İstanbul civarında daha iyi parkurlar var. Yarış antremanı yapacak arkadaşlar için uygun.

Geri