Scudo Sports

İnsanların bisikletlerimize çok garip bakması

e nolucak shimano'yu bilmese ? ben dahil burdaki herkes her haltı biliyor muyuz ? hayır.boşa kompleks yaratmayın ben herşeyi biliyorum başkaları cahil falan elitist yaklaşımın modası artık geçti.

Scudo
@M Kerem Demirel

Sen yanlış anladın beni ben adama bisikleti 700 e aldım deyince adam çüş diyor ben o paraya motor alırım diyor yoksa ben çok şey bildiğimden değil ben onu demek istedim

@muhammet keleş

Yahu her yerde var öyle tipler her birini kaale almak bile yanlış iş olur bizim açımızdan.Herkesin zevki birinci mevki isteyen istediği yere harcar.Bana da diyorlar aynısını sonra şimdiye kadar sürdüğüm mesafeyi falan söylediğimde birden değişip merak ediyorlar sorular sormaya başlıyorlar bu sefer.her öyle diyene cahil diye kestirip atarsak ne bisikletçi kültürü gelişir ne de başka bir şey.

BU insanlarin degismesi imkansiz gibi gorukuyor bunlar hala oyle tuhaf bakmaya devam edecekler galiba . cunku ayni sorunu bende yasiyorum. :D

@Ahmet Gürkan

Sizi rahatsız edenleri polise şikayet edebilirsiniz hem de benim gibi ufak ve sakin bir şehirde yaşıyorsanız polisin canının sıkılmasını engellemiş olursunuz burada polisler kaşıyacak adam arıyor ben şikayet edecem ama ikidir unutuyorum plakayı nedense :D bi tanesinde su şişeyi fırlatmışlardı kamyonetin kasasından diğerinde adam arabasını üstüme sürmüş beni benzinliğe kadar kovalamıştı ben kavga çıkartmaya çalışıp bisikletten inince de basıp gitmişti keşke şikayet etseydim diyorum.

Türkiye'de bisiklet kültürü henüz çok fazla gelişmiş değil. Bu yuzden aldığımız tepkiler biraz rahatsız edici olabilir. Bunun nedeni bisiklete uygun olmayan yollar. Fakat bu sorun her geçen gün aşılıyor. Umarım önümüzdeki yıllar tamamen aşılacak .

Birde Türk gençliği motorlu araçlara daha çok özeniyor. Bisikletler onlara biraz saçma geliyor olabilir..

@A.Kadir Ünal

Tespit harika aynen katılıyorum TÜPLÜ ve ÖFKELİ

bisiklete binenler de diğer insanlara bakıyo...

bisiklete binenleri görmek hoşuma gidiyo, gördüğüm her bisikletliye gözümü dikiyorum, bakıyorum... henüz çevreyle ilgilenmeyen, bakanlara bakmayan bisikletçi görmedim yalnız...

bence insanların bisikletliye bakması, bi bisikletçinin kendine bakanları fark etmesinden daha garip diil sanki... bence ;)

Geri