Scudo Sports

İnsanımızın kültürsüz bilinçsiz ve cani olması

Öncelikle büyük geçmiş olsun.

Şiddet çözüm değil ama biz alttan aldıkça bizi ezmek için dahada üstümüze gelicekler.
Kimse ses çıkarmadıkça bu olaylar dahada şiddetlenerek devam edicek.

‎"Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur."
İsmet İnönü

Scudo
Geçmiş olsun, Allah belalarını versin diyorum. Keşke plakasını alsaydınız. Veya olaya şahit olan birilerini bulsaydınız o anda...

Geçmiş olsun kardeşim. Bu arada şunu da belirteyim polise bu kadar sırt dayamayın. Şikayet etseniz de bir sonuç elde edilmiyor. Yanlarına kar kalıyor yani.

Çok teşekkür ederim.
Kaza bela hepimizden uzak olsun.
İyi günler.

Büyük geçmiş olsun. Zarar gelmemiş olmasına sevindim kendimi avutaraktan.

İşin polisten savcıya gitmesi ve uğraşmak gerek. Aslında uğraşılmalı. Bu konuda anlatılan bir "kaza" vs. değil, yaralamaya teşebbüs. Yani polise verilen ifadede işin bisiklet kısmı değil, yaralamaya teşebbüs kısmı öne çıkarılmalı. Hatta gasp amaçlı olduğu gibi bir iddia işi daha da kuvvetlendirebilir.

Bunları söylüyorum çünkü bu böcekler akşam kahvehanede başkalarının kendilerine direnemeyeceğini, kendileri istedikleri hayvanlığı yaparken diğerlerinin buna karşı yapacak bir şeyleri olmadığı varsayımıyla "Nassı sıktıh la, gorkudan düşeyazdı" diye atıp tutuyorlar. Savcılıktan kağıt gitsin ifadeye alınsınlar bakın bakalım nasıl süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Geri