Scudo Sports

İnişlerde hangi süspansiyon daha iyidir?

Scudo
o adamın bisikletçi olduğuna sen emin misin dostum, demir doğramacı olmasın o adam. hani çıkar böyle insanlar demirci ya anlar mantığı, ben bisikletçinin böyle bir şey yaptığına gözümle görmeden inanmam. :(

• Beğen
Tepkiler: Nizami
Buradaki arkadaşların yazılarını, yorumlari,babana okutup,o bisiklet tamircisi olacak zata babanın tanıdığıda olsa haddini bildireceğini sanıyorum.

Arkadaşlar 500s modelini şimdi araştırdım Allah'tan tourney ön aktarıcıymış. Sıfırı 20 TL olması lazım 2 ay önce aldım aynısını.
Ama yapılan tüm yorumları okudum hepsinin altına imzamı atarım. Böyle saçmalık olmaz. Vites ayarım bozulduğu zaman mesela ön tarafı yukarı ya da aşağı geçirmekte zorlanıyorsa bir de üstüne siz pedala yüklenmeye devam ederseniz ön aktarıcı yamulabiliyor. Bırak zinciri koparmayı sürter şekilde yol yapsak olan aktarıcıya olur yine.
Allah akıl fikir versin ne diyelim. Babam 35 senedir koltuk tamiri yapıyor adam arada internetten yeni modeller, yeni döşeme teknikleri Vs bakıyor. Yani demek istediğim adam biraz olsun araştırır. Yaptığı mesleği bu kadar benimseyemeyen bir adamı da burda gördüm.

• Beğen
Tepkiler: Nizami
@yaboga
Ahahhahh abi konuyu okuyunca valla bi güldürdün traji komik bir olay şaka değilse tabi sonucunu merak ediyorum bu durumun

Geri